Sunrise yoga, olagligt härlig massage och frukost i mängder

Onsdag på Maldiverna. Jag har sovit riktigt bra för första natten sen vi kom, jag brukar ha svårt att sova på nya platser och speciellt när det är massa fåglar och havet utanför. Men den här natten sov jag som en prinsessa och vaknade utvilad vid halv åtta. Redo för sunrise yoga!

Här är jag och Jenna, som är yogaintruktör på Club Med Finohlu Villas. Jag måste säga att jag är galet imponerad över nivån på yogan här. Jag trodde yogan skulle vara i det enklaste laget med någon som kanske gått en snabbkurs men egentligen är spinning-lärare – ni fattar… istället erbjuds fantastisk yoga som är anpassad för alla! Och inte bara en, utan två gånger om dagen. Otroligt lyxigt. Varje dag finns alltså möjlighet till sunrise yoga, pilates, meditation och sunset-yoga. Orkar inte ens!

Jag och D har kört tillsammans nästan varje dag, så mysigt och vi båda gillar det även om vi är på helt olika nivåer. Tack Jenna för det!

Det går ju inte ens att fånga på bild hur vackert det är här men ni får en liten uppfattning i alla fall. Vattnet <333

I bikini från Ganni och solglasögon från Thierry Lasry – båda shoppade på Wakakuu!

Another day, another breakfast.

Den här frukosten la jag upp på Instastory med texten ”Ja, han äter fyra pocherade ägg och en sallad till frukost…”

Jag har läst och fyllt i Ebbas gravidbok under semestern och den får tio poäng av mig! Så fin, finurlig och personlig. Allas gravidresor är så olika och jag älskar att läsa om olika kvinnors vägar till bebis – även om de skiljer sig från mina! Det viktigaste är att det inte finns några pekpinnar – precis som i denna ljuvliga bok.

Mitt massagerum – är det ens lagligt?!?!

Efter massagen la jag mig i skuggan vid stranden med min gravidbok, ett stort glas apelsinjuice och crepes med nutella.

Lyckonivå: 100000000!!!!!!

Klänningen är från By Malina, jag har lånat den av Amanda!

 1. Hej! Stort grattis till graviditeten!
  Det hade varit roligt att veta lite hur det gick till, alltså om ni försökte länge eller ej, om du körde med någon app eller Lh-stickor eller hur du gjorde.
  Grattis igen!
  Kram

 2. Stämmer det att dom inte serverar alkohol alls på maldiverna? Planerar bröllopsresa och visst vill man skåla i bubbel då 😅

  1. Nej, det stämmer inte – hotellen får servera alkohol. Däremot får man som resenär inte föra in alkohol i landet. Skåla på du😊

 3. Alltså! Har läst din blogg till och från ett tag och blev så chockad när jag såg att du skulle besöka min vän Jennas hotell – lärde känna henne i Australien! Skrev till henne direkt och sa ”OM DU SER HENNE MÅSTE DU HÄLSA!” Hon är en otroligt fin människa och har en sån fantastisk positiv energi! Så avundsjuk att hon fick chansen att träffa dig 🙂 Stort grattis till graviditeten!

 4. Hahaha jag satt och tittade på frukostbilden och reagerade på hur många ägg det var, sen läste jag din kommentar om vad du skrivit på Instagram 😜hur orkar han ens äta 4 ägg?! Hade dött på plats

 5. Alla influencers som är gravida kör ”vecka för vecka-inlägg”. Kanske kan du köra något annat upplägg?:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi