Frågor med Forni

Hej!

Hoppas att du kan ge tips eller bara dina egna tankar om vad man ska göra när man känner att man kanske håller på att få känslor för någon med massa varningstecken när det kommer till otrohet. Jag har tidigare varit i förhållanden där jag blivit bedragen eller känt en överhängande oro för att den andre ska vara otrogen så vet hur ont det gör att gå igenom men även att det är något man till slut tar sig igenom. Jag träffar en kille nu som jag vet varit otrogen i sitt tidigare förhållande, vet dock inga andra detaljer om deras förhållande, och som jag vet är väldigt flörtig och ser följer nya tjejer på Instagram ganska regelbundet. Vi är inte exklusiva så att han skulle dejta andra är inget som varken förvånar mig eller känns som något som är fel. På senare tid har jag känt mer och mer att jag tänker mycket på honom, väntar på att han ska höra av sig och känner mig besviken när han inte gör det. Jag tror att en del av mig vill att han bara ska vilja träffa mig och att jag på något sätt ska se tecken på att han inte skulle vara otrogen medan den andra delen vet att det är orimligt och naivt att ens hoppas på. Det känns som ett så klassiskt och klyschigt scenario och känner mig nästan dum som ens behöver fundera över vad jag ska göra… Vet heller inte om det är honom jag gillar eller om det är en idé av honom som jag på något sätt lurar mig själv med som jag tror att jag har känslor för. Ska man fortsätta ses och bli hårdare mot sig själv med påminnelser om att det bara är tillfälligt? Sluta träffas helt fastän jag inte vet var varken jag eller han står i det hela? När jag tänker på det fattar jag att de flesta skulle råda mig att dra och det är väl det rådet jag hade gett någon annan men har så svårt för tanken att sluta träffa honom också. Förlåt för röriga formuleringar, hoppas att det jag vill säga kommer fram. Hade verkligen uppskattat att få höra vad du tycker. Tack för en så fin och öppen plattform <3

Hej fina du!

Tror inte du är ensam om att hamna i en sån här situation. Been there… hehe. Här kommer några spontana förslag:

– Ni är inte exklusiva så just nu kan han inte vara otrogen eller svika ditt förtroende eftersom ni inte har några riktlinjer. Precis som att du kan göra vad du vill och dejta vem du vill såhär långt. Så om du mår dåligt av tanken på att han träffar andra, våga ta snacket om exklusivitet. Det är inte roligt att befinna sig i en icke-exklusiv relation när man vill att den ska vara exklusiv. Hur läskigt snacket än är, ta det. Och om han inte vill köra på det spåret så vet du ju att den här relationen inte är för dig.

– Anpassa dig inte efter den personen du tror att han är, utan gå efter dina egna känslor och riktlinjer. Annars hamnar man i det där jäkla spelet som inte leder någonvart oftast. Än så länge känner du honom inte så pass bra att du vet vad han är för person helt och hållet, så lita inte på det du tror eller hört. Din påminnelse om att det bara är tillfälligt är bara en illusion skapad av vem du tror att han är och vad du antar att han vill ha. Fråga istället och bestäm dina egna regler i ditt dejtande! Vad vill DU?

– Människor kan vara otrogna i en relation av vissa anledningar, och sen inte göra om det senare i sitt liv. Eller så är det ett vanebeteende som de kommer fortsätta med. Det är svårt att veta, så det enda man kan göra är att gå på magkänsla. När jag träffade D var jag så rädd för otrohet efter tidigare erfarenheter att jag var övertygad om att han skulle vara det, men innerst inne visste jag att han inte skulle behandla mig så och sex år senare är jag glad att jag lärde mig hantera dessa känslor. För idag lever vi i världens tryggaste och mest stabila relation, trots en skakig start.

Sist men inte minst: allt från den här kommentaren är dina egna funderingar utan någon typ av kommunikation med killen i fråga. Våga prata med honom! Gör det på en promenad eller efter några glas vin om det känns lättare. Sen kanske du kan ta egna beslut utefter era samtal och komma fram till om han är bra för dig eller inte.

PUSS! Lycka till!

Så häftigt att få bocka av någonting på din drömlista! Kan du inte dela med dig av en uppdaterad sådan med drömmarna du har nu? Och vad har du för resemål du drömmer om just nu? <3

Vilken bra idé, det kan jag absolut göra. Den kommer om några veckor! <3

Åh, är riktigt avis på er. Undrar om du kanske kan svara, går det att sitta utomhus på kvällarna? Jag minns när vi var i Thailand att myggen fullkomligt älskade mina ben och armar. Hur är det med mygg på Maldiverna?
Då Maldiverna också står på min drömresa så får du gärna fotobomba oss med bilder.
Njut av din semester ❤️.

Hej kära du,

Kenza skrev till mig att jag absolut inte fick glömma myggsprayen men jag har inte fått ett enda myggbett sen vi kom hit? Haha, kanske hatar myggen mig och D men vi märker inte av någonting. Det kanske är olika på olika öar men där vi är finns ingenting besvärande i alla fall! Vi är utomhus hela kvällarna här och känner som sagt ingenting, så skönt.

TACK <3

Du som har varit i Dubai en del, har du tips på restauranger att besöka och saker att göra om man bara ska vara där tors-sön och aldrig varit där tidigare? Kram på dig!!

Ja! Finns så jäkla mycket bra ställen i Dubai. Här kommer topp sju:

– Middag på Zuma (och drinkar i deras bar efter middagen)
– Middag på Toro Toro
– Middag på Robertos (sinnessjukt bra italienare, ganska bra drag där, om ni vill ha lugnare är Solo att rekommendera)
– Middag på OKKU
– Siddharta Lounge är en riktigt fin restaurang och bar på Grosvenor House. Gå dit och ät middag eller drick drinkar. I samma byggnad finns Buddha bar så då kan man köra middag på ena stället och drinkar på andra!
– En eftermiddag på Dubai Mall eller Emirates Mall, riktig dröm för shoppingnörden
– En eftermiddag på Miracle Garden, så fint och häftigt uppbyggt!

Puss!

  1. Hej,

    Hur ser kostnaderna ut för resa med boende på resort ut för två personer 1vecka/10 dagar? Det är många som pratar och skriver om resor till Maldiverna, men ingen riktigt pratar ärligt om priserna, prisnivån jmf med Sverige t.ex. klassen, maten där. Är själv ihop med min fästman sugen på att åka dit på vår smekmånad.

    Tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi