En fredagsmorgon i paradiset

God morgon mina gullisar!

Det är snart lunch här och vi har haft en underbar morgon och förmiddag. Man hittar ju sina små rutiner även på semestern, tycker ni inte? Vår klocka ringer runt 07.30, om vi orkar går vi på yoga i soluppgången annars ligger vi och drar oss en stund (eller okej, jag gör det, D går till gymmet haha). Frukosten förtärs i vår villa eller restaurangen beroende på vad vi känner för och sen lägger vi oss vid poolen/havet resten av förmiddagen där vi latar oss fram till lunch. Läser böcker, badar massor, kanske spelar en omgång boule och slumrar till i skuggan en stund.

Måste säga att Maldiverna är ett perfekt resmål när man är gravid! Tidiga kvällar, extremt lugnt och så harmoniskt. Vårt hotell är bara för vuxna (de har ett systerhotell som även är för barn på en ö bredvid), men det gör att allt är så lugnt och harmoniskt här. Bara massa par som är gravida, nykära, på honeymoon eller är lite äldre med utflugna barn och vill unna sig.

Idag är det barbeque vid poolen, D är redan där med en drink i högsta hugg så jag ska också kila över för lite mat och en kokosnöt. Vi hörs senare med semesterbilder! Puss!

  1. Hej! Var ni över nåt till det andra hotellet Kani? Kikar på att åka till båda ställena och förstår det som att de ligger väldigt nära, att man kan åka en liten båttur för att käka på de andra restaurangerna. Vem var ni i kontakt med för bokningen, var det Clubmed direkt eller via nån resebyrå? Tack för bra blogg 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi