24h i Dubai

Jag gillar ju att publicera material i hyfsat tidsordning här i bloggen så mina “semestern i bilder”-inlägg får helt enkelt bli i rätt ordning. Vi börjar alltså med Dubai!

Vi valde som sagt att stanna i Dubai på både dit och hemvägen till Maldiverna, dels för att förlänga vår resa men också för att man måste mellanlanda på vägen till Maldiverna och då kan vi lika gärna njuta av den platsen också, få lite tid för att vila upp oss och komma i rätt tidszon.

Vi hade bokat rum på Raffles, ett härligt hotell som ligger bara tio minuter från flygplatsen. Viktigt med bra hotell när planen är att inte lämna det på 24 timmar!

Vi fastnade i en lång kö på flygplatsen (fick till slut gå före när jag höll på att svimma, mitt blodsocker som gravid är inte att leka med och jag är nära på att svimma flera gånger om dagen). Så när vi kom fram var jag helt slut. Bestämde mig för att sova i fyra timmar och sen när jag vaknade var jag vrålhungrig, vilket var tur för hotellet serverade världens härligaste afternoon tea!

När vi var mätta och belåtna begav vi oss till poolområdet där jag sov i en timme till. Kul sällskap 🙂

Vid åtta var det dags för middag. Jag bestämde mig för att matcha guldet på Raffles med en klänning i leopard från NA-KD.

Vi åt på hotellets italienska restaurang – Solo!

Ravioli med spenat och tryffel delade vi bland annat på.

Sen tog jag en pasta med en sås på tomat, tryffel och någon korv som var helt sjukt god. Åt upp hela och höll sedan på att spricka! Men sov som en bebis i tio timmar sen = livet.

Morgonen efter blev det en tur i den gigantiska frukostbuffén innan vi åkte vidare. Så tacksam över den här resan ♥

  1. Hej! Berätta gärna vad du tyckte om hotellet. Jag åker alltid förbi det på väg till och från flygplatsen. Ser väldigt old-school ut, på ett härligt sätt!

  2. Woooooow vad gott det ser ut 😍😍😍 känner smakerna i munnen när jag tittar på bilderna! Är också gravid och kämpar med ett rejält illamående just ju, men det där var fantastiskt! Vilken smakupplevelse 😍

  3. Åh alltså supersupersuper grattis till bebben!!!! tror jag är gladare åt att du är gravid än vad jag kommer vara när jag själv blir det haha men känns så fint bara. nu till min fråga, jag är njurtransplanterad och får inte äta opastöriserade mjölkprodukter. är ju samma för gravida 🙂 hur löser du det utomlands? såg ost på bilden, tkr du inte det är svårt att förklara och fråga om ordet pastöriserad haha. har själv inte rest så mkt så tänkte höra hur utbudet brukar vara, brukar dom veta vad pastöriserad är och kunna svara? rädd å inte våga äta nåt

  4. Kan du inte berätta hur du fick reda på att du var gravid? Och om det var planerat och etc? Så nyfiken! Stort grattis till bebisen!! Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi