Tacksam

Herregud så tacksam jag är över det senaste dygnets gratulationer. Wow, det är helt överväldigande. Många av er har visat mer kärlek och omtanke än vissa vänner och bekanta haha – är inte det helt otroligt? Och säger inte det ganska mycket om vad det är vi har byggt upp via den här bloggen? En vänskap och en gemenskap. Det är fint och jag är stolt över den här platsen som är så fylld av kärlek.

Det finns enormt mycket att säga och skriva om allt som händer, jag tänkte börja med en veckouppdatering om den veckan jag befinner mig i nu som ni kan läsa senare här inne. Därefter kommer veckouppdateringarna komma varje måndag på FORNI! Det kändes som ett roligt och mysigt format, tänk typ “vecka för vecka” som finns på youtube fast i skrivform.

Förutom det ska jag dela med mig av vår semester, och så fortsätter bloggen som vanligt med Frågor med Forni osv. Jag och Emelie ska sammanfatta allt ni är nyfikna på kring min graviditet och så får jag se hur jag delar upp det sen.

Är det något speciellt ni vill att jag skriver om eller delar med mig av? Kom gärna med önskeinlägg!

Återigen, tack tack tack. Vi har längtat efter det här och nu är vi båda så jävla glada över att det blev vår tur. Tack för er kärlek och ert stöd, det gör hela resan extra rolig.

All min kärlek ♥

 1. Stort grattis till bebisen! Jag kämpar med svårigheter att bli gravid och skulle gärna vilja veta hur den resan var för er? Kramar en trogen bloggläsare.

 2. Gratulerar så massor till er! Har följt dig en lång tid och det känns som ens nära vän har blivit gravid, lika glad blir man för dig! Hehe. Skulle vara så intressant att få veta hur du visste att du var klar för att vilja få barn, det är något jag själv har undrat hur människor vet. Och hur er resa har varit? Många kramar

 3. Ni har det största framför er, det bästa i livet. Min son föddes i augusti och varje dag, flera gånger om dagen tänker jag ”tänk att han är MIN.” Det är surrealistiskt!

  Stort, stort grattis! Jag hoppas du mått bra den första tiden och att graviditeten fortlöper utan krusiduller. Jag älskade att vara gravid. Känslan av att bära på det finasts som finns är magiskt. Dessutom är du från den stunden du blev gravid aldrig mer ensam ❤️ Du har alltid en liten som vill vara hos mamma.

  Jag jublade i min ensamhet när jag såg bilden på instagram igår. Grattis igen!

 4. Massa massa massa kärlek och grattis! Helt fantastiskt. Jag är så glad för er skull. Vilken lycka för er <3 Det vore intressant och roligt att läsa om dina tankar kring graviditeten när det kommer till om barnet var planerat, hur lång tid tog det för er att bli gravida, hur tänker du kring att visa upp barnet i sociala medier, hur tänker du kring "mammaledighet", hur berättade ni för era vänner, nära och kära, kommer ni kolla upp kön på barnet? Jag är supernyfiken på allt 🙂 Älskar alltid allt du delar, att du ska bli mamma (barntokiga jag) gör mig såå glad och peppad på att få följa. Massa kärlek till dig och till er båda <3

 5. Stort Grattis igen. Jag blev så glad för er skull när jag såg inlägget om er graviditet. Blev otroligt berörd av din dikt och jag skulle därför vilja läsa mer om er historia. Er väg. Om det känns okej. All lycka,

  /Jasmin

 6. Så himla kul och stort grattis igen! Jag tror att alla visar så mycket kärlek för att du är så personlig och nära i bloggen att man verkligen känner att man har en relation till dig (även om vi såklart inte känner dig). Det vore så kul att få veta mer om graviditeten var planerad? Försökte ni länge eller gick det direkt? Hur berättade ni för familj och vänner? Om det är för privata frågor behöver du självklart inte svara. Är så otroligt taggad på att följa din graviditet, känns som ett ljus i mörkret under dessa mörka och slaskiga månader haha <3

 7. Stort grattis!! 😍
  Vi skulle också fått en juli-bebis men resulterade i mf i v.10..
  Hurdan har er resa varit?
  Kram!

 8. Hej bästa forni – stort grattis!! Som du skriver så känns det som att en nära vän/familjemedlem blivit med barn. Helt fantastiskt! Jag ser så framemot er resa <3

  Jag hade tyckt att det var roligt att veta om det finns tillfällen, bilder eller inlägg där man i efterhand (nu när man vet att du är gravid) kan se eller förstå att du faktiskt var gravid vid det tillfället 😀 Såsom under ett event, humör, outfits, eller andra händelser… Hade varit roligt!

  Stor kram

 9. Så orimligt lycklig över detta och detta barn kommer lysa så starkt! ❤️

  Var graviditeten planerad, och hur visste ni i så fall att ni var redo?
  Hur fick du veta att du var gravid? Hur berättade du för D och din familj?
  Hur känns det att typ alla influencers är gravida/nyförlösta nu? Ska ni skapa klubb eller tror du det blir en ny rivalitet?
  Hur mår du, psykiskt och fysiskt?

  KRAM och grattis ❤️

 10. Stort grattis!! Hade varit så roligt att läsa om hur ni berättade det för era vänner och familj 🙂
  Lycka till med graviditeten ska bli så roligt att följa dig❤️

 11. JA! Berätta om när och hur du fick reda på det! Planerade ni för det? Hur berättade du för D eller tog ni reda på det tillsammans? Alltså ÅH VILL VETA ALLT! haha!

 12. Först, grattis igen! Du strålar! Jag skulle gärna läsa om hur och när ni tog beslutet att bli föräldrar och börja försöka? Blev ni redo samtidigt eller fick den ena vänta in den andra? Hur kändes det sen att försöka, pirrigt? Läskigt?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi