WEEKLY PLANS

God kväll från hotellsängen!

Vi är framme på Maldiverna och har varit här i drygt ett dygn. Det är verkligen paradiset här, precis så vackert som alla har sagt. Vi tar seden dit vi kommer och anpassar oss efter livet här. Gå upp i lagom tid, njuta av den fantastiska dagen, äta middag och sova vid 22-23. Jag gillar när man lever efter solens timmar, det påminner mig om dagarna i Costa Rica och det passar mig perfekt. Jag är ju lite mörkrädd och insektsrädd (lite töntigt kanske, men ändå sant) vilket gör att jag njuter dubbelt så mycket under dagen som under natten när jag är på semester på exotiska ställen. I natt drömde jag om den jätteinsekt som satt på min deo igår när jag hade duschat, fy fan vet inte ens vad det var förutom att den var grotesk! Så nu föreställer jag mig att de kommer fram i natten och vill vara nära mig. Hur gör man för att bli av med insektsfobi, några tips?

Jag unnade mig en jobbfri dag idag, behövde få vila ordentligt och njuta av min semester. Yogade i solnedgången, mediterade vid havet och kramades med D hela dagen – känner redan hur min livsenergi är på väg tillbaka efter bara en dag.

Nu ska vi somna framför en film, imorgon börjar en ny dag full av ingenting. Det ser jag fram emot.

Hoppas att ni har haft en bra måndag var ni än befinner er. Att ni är snälla och tar hand om varandra. Och att ni sprider kärlek omkring er.

Stor kram och sov gott!

Inspirationsstilen för veckan: barfota och slappa klänningar. Bildkälla här.

P.s Weekly Plans denna vecka ser ut såhär:

Måndag-Söndag: SEMESTER <333!

  1. Åh, är riktigt avis på er. Undrar om du kanske kan svara, går det att sitta utomhus på kvällarna? Jag minns när vi var i Thailand att myggen fullkomligt älskade mina ben och armar. Hur är det med mygg på Maldiverna?
    Då Maldiverna också står på min drömresa så får du gärna fotobomba oss med bilder.
    Njut av din semester ❤️.

  2. Måste bara säga att jag är SÅ IMPONERAD över nya Forni! Jag gillade första lanseringen, men det var liksom inte helt 100 du vet, jag gick inte in varje dag. Men nu. Det är så bra content! Jag går alltid in på Forni först och läser artiklarna där innan jag klickar vidare till din blogg. Är väldigt imponerad över mängden material ni kan få ut och vilken hög kvalitet det är. Det är precis sådant jag vill läsa. Det är inte överpretentiös moderapportering, inte för långa artiklar och inte upprepningar av vad man kan läsa hos andra. Istället lyckas ni göra lättsamt material som man kan relatera till, men som samtidigt är sjukt välarbetat. Älskar artiklarna om syror och akneproblem. Även Forni på instagram håller hög kvalitet! Wow!! Grattis Michaela och bra jobbat!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi