Smoothie-recept: Grön Boost

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Better You

Hej och välkomna till söndagsinlägget med tema: grön boost!

Tanken är att jag ska tipsa er på hur man blir extra boostad med bra grejer i ens vardag. Antingen med pulver eller med kapslar – du väljer själv vad som passar dig bäst. Men vi börjar med det goda smoothie-receptet! I slutet av inlägget delar jag även med mig av en bjussig rabattkod!

För mitt eminenta smoothie-recept behöver du:

– 1 näve bladspenat
– 1 dl fryst mango
– 1 avokado
– En halv citron
– 1 dl vegansk mjölk
– 1 skopa Grön Boost från Better You

 

Smoothie-recept är så enkla, för det är bara att mixa allt så är det klart! Vi har alltid en skopa pulver i våra smoothies för att ge dem en extra skjuts.

Better You’s Grön Boost innehåller vetegräs, spenatpulver, acaipulver, spirulina, korngräs, alfa alfa, grönt te, surkörsbär, chlorella och Q10. Ingredienser direkt från naturen, som ger din kropp det den behöver utan att du behöver stoppa i dig saker som inte är naturliga. Alla dessa grejer hjälper oss att vara starka, friska och ha energi för det liv vi lever eller vill leva. Som ni vet så boostar vi med massa olika kapslar och pulver hemma, vilket har gjort att vårt medicinskåp är hälften så stort som vårt energiskåp! Varken jag eller D äter värktabletter eller mediciner utan fokuserar på naturlig boost för att bli friska när vi är förkylda eller hålla förkylningarna borta (så gott det går i detta förkylnings-mecka till land 😉

 

Om du vill få i dig Grön Boost men inte har tid att göra en smoothie vissa dagar, så kan du blanda pulvret med vatten eller köpa pulvret i kapsel-form. Både pulvret och kapslarna ligger på 249kr!

 

Köp Better You’s Grön Boost pulver här (klick!) och Grön Boost kapslar här (klick!). Fornivip ger er dessutom 20% på hela sortimentet! Koden gäller till och med den 15:e februari.

 

    1. Den är riktigt god och fylld av näring. Enkel också! Viktigt när det kommer till smoothies haha <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi