Inspiration: Vinterresan till solen

Inlägget innehåller annonslänkar

Bikini | Örhängen | Sandaler | Solglasögon | Strandväska | Hårklämma

Baddräkt | Solglasögon | Väska | Sandaler | Klänning

Förra helgen när jag började kolla igenom semestergarderoben började jag såklart även att fönstershoppa på olika sajter. Köper ni nytt inför varje semester eller har ni semesterfavoriter som följer med för varje säsong? Jag brukar unna mig själv något nytt inför resan (shoppar sällan på själva semestern sen) men annars är jag faktiskt duktig på att låna av mina vänner. Nu när vi ska till Maldiverna frågade jag Amanda om jag fick låna lite klänningar från henne, jag vet att hon har flera klänningar från t.ex. By Malina som passar perfekt där! Sen åker hon till Sydafrika i mars och då får hon låna kläder av mig 🙂

Ovan är i alla fall den stilen jag har tänkt mig för min vecka på Maldiverna. Färgglatt, enkelt och skönt. Jag har alltid med minst två par av mina egna sandaler på resan, denna gång blev det de beiga i skinn och de lila i mocka. Flera av sandalerna är slutsålda men oroa er inte – i vår kommer en liten vårkollektion med två färger i mocka och två färger i skinn!

Jaja, nu är klockan strax efter 18 här i Dubai och jag ska hoppa in i duschen. Vid åtta har vi middagsbokning på en italiensk restaurang på hotellet, men innan dess behöver jag lokalisera lite shopping då jag glömde min hårborste och min fuktkräm gick sönder i resväskan, typiskt. Ha en mysig lördagskväll, puss!

  1. Jag älskar dina sandaler och köpte mig ett par sommaren 2018. Hade på mig dem så ofta jag kunde. Men jag fick så mycket skavsår av dem att de knappt gick att använda utan plåster eller skavsårsplåster. Där lädret sitter åt rund foten gjorde det ont och i den modellen kan man inte ta en ”lös” storlek för då trillar de ju av… Jag tog den storleken jag alltid brukar ha. Detta kanske är något ni kan ta med er eftersom det är en återkommande modell. Flera i min bekantskapskrets har sandalerna men hade samma problem som mig och använde också alltid plåster. Det är så synd för jag älskar verkligen sandalerna! Du kanske har något tips? 🙂 Hur mycket jag än använde dem så var de svåra att ”gå in”. Kanske påverkade den extrema hettan också, vem vet! Tänkte att det var bra för dig att veta iaf. Ha en trevlig resa! Kram

    1. Men gud vad ledsen jag blir! Har du haft de i riktigt varmt klimat så är det tyvärr hettan. Den typen av mjuka läder är så skön på foten i lagom temperatur, men om man går mycket i dem och svettas så gnids lädret mot foten och lämnar ett litet skavsår. I just denna modell finns ingen ”lösning” på detta (jag brukar ha lite enklare sandaler om jag ska gå långt i värme) men jag tar absolut med mig det i kommande designs. Tack för att du gillar sandalen, det glädjer mig. Stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi