Beautybonanza: Aha-syror och hur man får bort finnar

Tre tips på sajten som är PERFEKT fredagsläsning för er!

1. Lollo har gjort en så BJUSSIG artikel på hennes finnar före och efter hon ändrade om sin skönhetsrutin. Så modig, fin och tydlig – älskar den! Vi gör ju riktigt jäkla bra innehåll tycker jag, men den här ligger nog fasiken i topp. Läs här!!!

2. Emelie har skrivit en guide till syror – vad fan är en aha-syra och vad gör den? Varför ska man köpa det? Lär dig allt du behöver här (klick!).

3. Tess har skrivit en artikel som guidar dig i tre enkla steg mot en hållbar garderob med franskt tänk. Tres chic! Läs här!

  1. Efter Louise artikel om hennes hudvård så åkte jag direkt till apoteket för att köpa dem produkterna som hon rekommenderade från the ordinary (behåller min tvätt och dag / nattkräm som jag är nöjd med).
    Ska bli så spännande att testa!! Har själv mycket problem med finnar och framförallt med ärr från tidigare finnar, som gör sig extra påmind nu när man är blekare än ett spöke.
    Jag får skicka före och efterbild till er 😂

    Ha en bra semester!
    Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi