Om HSP och högkänslighet, teamwork och kakor

HALLÅ är ni inne på startsidan och läser artiklarna innan ni kikar in här varje dag? Jag hoppas det för herregud så mycket bra innehåll vi skriver just nu. Enligt statistiken var över 60 000 av er inne och läste på övriga sajten första månaden (!!!) så jag förstår att en hel del av er redan nyttjar allt vi gör, men jag tänkte ändå ge en liten påminnelse till er som missat innehåll.

Är du en Highly Sensetive Person (HSP)?

Tre söndagar i rad släpper jag texter om HSP, alltså högkänslighet. Den första går igenom begreppet så att du kan börja nosa i om du känner igen dig i det.

Ett liv som högkänslig – mina personliga erfarenheter

Den andra texten som släpptes igår kväll handlar om min personliga relation till HSP genom min barndom och fram till vuxen ålder. Sista texten kommer nu på söndag! Är det något speciellt inom ämnet ni skulle vilja att jag skriver om då?

Svårt att jobba med andra? Såhär navigerar du grupper på jobbet

Vi hade ju en team workshop för några veckor sedan där karriärcoachen Susann Solfeldt gick igenom hur man jobbar så bra som möjligt i team. SJUKT intressant och rekommenderar alla som har kollegor att läsa denna!!!

Rea-fynden du inte vill gå miste om

Bara en fullmatad artikel med kollage på de finaste reaplaggen online just nu!

Copycat-recept: White Chocolate Macadamia Cookie från Subway

Sinnessjuka kakor som alla borde baka någon gång i sitt liv. Bokmärk sidan så glömmer du ej receptet!

  1. Tack för världens finaste text om ett liv som högkänslig <3 rakt in i hjärtat på en annan.
    Vad tycker du om folk som, nu när HSP blivit lite mer omtalat, slänger ur sig att "jag lider av HSP" för att de varit lite känsligare en dag? Jag blir nästan provocerad (dels av ordvalet och dels av att folk helt opålästa tror att man har "drabbats" av högkänslighet helt plötsligt). Och jag förstår plötsligt hur det måste kännas för folk med damp/ADHD och liknande när folk genom åren har slängt ur sig det hur som helst och nästan som ett skällsord – "har du damp eller" "åh jag får ADHD-ryck på det här", och så vidare.

  2. Blev lite nyfiken, hur kommer det sig att du inte var bjuden på ELLE-galan? Om du vill svara dvs, om det inte är något känsligt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi