Fem favoritplagg och rabattkod från NA-KD

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NA-KD

Glad söndag alla gulliga,

För att strössla lite inspiration över januari bestämde jag mig för att göra ett samarbete med NA-KD där jag visar upp några favoritplagg och delar med mig av en rabattkod. När jag klickade hem plaggen tänkte jag bara på plagg som gör mig glad och som kan pigga upp de kommande månaderna. Hittade så fina saker. Följ med!

Rabattkoden är Forni15 och den ger er 15% rabatt i 48h (alltså fram till tisdag eftermiddag). Ange koden i kassan när du betalar så dras rabatten från ditt köp!

Först ut är den här (klick!) svarta klänningen med detaljer. Sjukt skön och jag tänkte att jag kan styla den på två sätt när det fortfarande är kallt; antingen med tunna strumpbyxor och klackar till fest eller med ett par byxor och ankelboots till vardags. När våren kommer ska jag absolut köra den med bara ben, stora solglasögon och en kavaj slängd över axlarna.

Eftersom att vintern fortfarande är ett faktum kändes en ny stickad tröja (klick!) som en bra idé. Jag tänkte ha den över mina andra plagg för att hålla värmen, eller bara med ett par svarta byxor till jobbet en måndag!

Det här blev min favorit av dessa köp. HERREGUD vilken underbar byxdress – den perfekta mörkgröna färgen, ett band som man kan spänna åt beroende på om man vill ha den tight i midjan eller lite mer lös, helt galet skön och ändå uppklädd. Kanske det perfekta plagget för lite festligare tillfällen nu i februari. ÄLSKAR!

Du hittar den här!

Den här klänningen är också en riktig vinnare. Så mjuk och behöver inte strykas utan kan bara slängas på direkt. Leopard är ju ett mönster som håller i sig och den här tycker jag funkar till det mesta. Den får garanterat följa med på min semester nästa vecka!

Du hittar leopardklänningen här!

Jag tycker att det är lite svårt med snyggare toppar under den här perioden. Visst lever jag i mina sidenblusar men det är alltid kul med alternativ. Den här vita blusen (klick!) med genomskinliga ärmar är så tjusig tycker jag, både till ett par slitna jeans eller till ett par tighta kostymbyxor.

Rabattkoden är Forni15 och den ger er 15% rabatt i 48h (alltså fram till tisdag eftermiddag). Ange koden i kassan när du betalar så dras rabatten från ditt köp!

  1. Åh blev så förtjust i den första klänningen, så fin! Men Michaela, jag behöver hjälp och jag litar på din stil och smak så därför vänder jag mig hit. 😉 Min kille fyller 30 snart, och jag vet inte vad jag ska ge honom i 30 års-present. Vi har varit tillsammans i 6 år så jag vill liksom ge något FINT, men på 6 år har man ju hunnit ge en och annan skjorta så jag känner att min fantasi börjar tryta… Tänkte först överraska honom med någon weekend men nu har vi köpt bostad och kommer att flytta helgen innan, så det känns liksom inte aktuellt att resa iväg (vi kommer ha fullt upp att fixa med vårt hus, renovering etc + PIRR att ha flyttat). Men om du har några bra tips på 30 års-presenter så är ingen lyckligare än jag om du kan dela med dig av lite tips! HOPPAS!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi