Peppig onsdag

Alltså vill bara säga TACK för att ni varje dag kommenterar och sprider positiv energi här inne. Varje dag när jag går in på lilla bloggen blir jag glad nu för tiden, det är så fin stämning här inne och har varit det under en lång tid nu (sen i somras). Det här är liksom min favoritplats på nätet och det är en lyx att det är MIN plats som är det.

Även all positiv feedback på FORNI som helhet uppskattas enormt. Jag VISSTE att vi var på rätt spår när vi lanserade FORNI och varje dag får jag ett kvitto på att vi skapar en värld som den moderna kvinnan vill ta del av: lärorik, inspirerande och intressant.

Ni har väl varit inne senaste dagarna och botaniserat i artiklarna? Det har kommit upp så fint material varje dag senaste tiden.

Idag är jag tillbaka på kontoret och jobbar som vanligt veckan ut. Möten, kontorstid, artikelskrivande, bloggskrivande, fotograferingar och intervjuer står på schemat. Nästa helg åker vi iväg på vår drömresa så jag ska jobba som en idiot fram till dess är tanken. För där, där vill jag inte jobba någonting. Bara vara med min älskling <333

Ha en ljuvlig onsdag så hörs vi sen med massa bilder från vår tjejresa! PUSS!

  1. Vad roligt att det känns bra med bloggen för dig <3
    En fråga, hur tänker du när någon kommenterar ditt utseende? Jag tycker det är en knepig fråga, i vår tid.. När jag såg den här bilden på dig tänkte jag först kommentera "åh vilken fin bild på dig Michela", och sen hindrade jag mig – för att många idag känner en stor press på hur man ser ut bör ser ut.. på grund av att utseendet fått väldigt stort fokus i vårt samhället, vilket skapar en stress som för många leder till psykisk ohälsa ju. Allt detta fokus på ytan känns så himla sorgligt, när vi egentligen hade kunnat njuta av att kroppen (förhoppningsvis) fungerar som den "ska" och allt vi får uppleva genom den. (Obs, med det sagt vet jag att problematik kopplat till utseende INTE innebär att man är en ytlig person, för det ligger ju så mycket mer tankar & känslor bakom).
    Samtidigt är det ju naturligt att betrakta ting, och tycka att någon eller något är fint. Det är ju även mänskligt att vilja göra sig fin, det har vi ju gjort i alla århundraden (vad jag har läst).
    Så jag blir kluven, men det är väl en moralisk fråga som är svår att svara på. Men jag kan ju iaf fråga dig personlig, vad känner du när du får kommentarer hur du ser ut? Blir det en press på att leva upp till något? Tycker du att det är onödigt, med tanke på den press många känner idag?

    Hoppas du förstår min poäng. Kram

  2. Vill verkligen ge cred till dig och ditt team för vad ni åstadkommit. Har tyvärr inte hunnit vara inne här på ett tag pga för mycket plugg men nu när jag väl hade en stund över blev jag typ blown away! Massa härligt innehåll på både Forni och bloggen plus att designen på sidan är A+! Känns så lyxigt, som att läsa Vogue eller något annat glossigt magasin, fast det är gratis!! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi