10 years challenge

Ni har väl inte missat #tenyearschallenge på Instagram som slagit ner senaste dagarna? Jag tänkte att vi gör en likadan i bloggis! Kul… kanske, haha. Här kommer Michaela för tio år sedan!

Sommar-Michaela 2009, bakfull i en park.

Pressplåtning för Glamouarama som kom 2010 sen, hahaha, vilka gullisar!

Det här var min standarduniform: tights, svart spetstopp, skinnjacka och pilotglasögon. Oj så cool jag var.

Här är min födelsedag när jag fyllde 19 år! Med Cilla och Billie, älskar mitt leende här. Jag hade så jävla roligt detta år vill jag minnas.

Klippte lugg och bodde på Berns nattklubb 2.35.1 tre dagar i veckan.

Hängde massor med Natasha och Petra, mest på Stureplan hehe…

Åkte till London en helg med min dåvarande bästis Billie och promenerade i Notting Hill. Hade världens galnaste helg.

Blev kompis med Vanessa samtidigt som jag lärde känna Natasha och gjorde massa sjuka upptåg tillsammans. Efter den här utekvällen bestämde vi oss för att spontant åka ner till Göteborg direkt efter att Hells Kitchen stängde vid 05, dagen efter hade nämligen NERD en fest på Push i Göteborg som vi gick på tillsammans med gänget från Stureplansgruppen. Man var nådigt bakfull efter dessa dagar…

På vissa bilder är jag så olik mig själv tycker jag. Till och med min pappa har sagt att jag har förändrats så mycket i mitt utseende sen jag var tonåring (var ju 19 år här) och nästan har en ny ansiktsform idag. Jag har inte gjort någonting med min kropp i form av plastikoperationer/injektioner etc. men tror att vissa förändras en hel del med åren bara.

Bloggade givetvis på som en tok redan då, för tio år sen hade jag haft bloggen i fem år redan! Någon av er som minns den här perioden och har läst sen dess?

Tiden innan iPhone haha <333

  1. Jag har läst din blogg sedan jag var 18 vilket betyder att jag läst den i 9 år! Läste då hur mycket bloggar som helst men idag läser jag bara din och två till. Tiden går fort haha! Din blogg är lika bra fortfarande!

  2. Jag har läst din blogg sedan 2007 då jag hittade till din blogg på stureplan.se. Blir själv lite nostalgisk av att se dessa bilder!

  3. Åh! Har läst din blogg sen du bodde hemma och tog outfitbilder i spegeln med en trapp i bakgrunden. Tiden när din blogg hette Rar <3 Jag är tre år yngre än dig men du har hängt med från tidiga tonåren tills idag när jag är 26 år. Jag har helt enkelt vuxit upp med dig! Vi lever väldigt olika liv men jag har alltid funnit inspiration på ett eller annat sätt. Du är bäst!

  4. Alltid kul med tillbakablickar! Och jag tycker att du är såå snygg i ditt eget mörka hår, inte så att du inte är det i ljust heller förstås 🙂 men blir du aldrig sugen på att bli mörk igen?

  5. Jag har läst din blogg dagligen sen rar-tiden. Galet lång tid alltså! Och självklart är bloggen bäst av dem alla.

  6. Jag är en av de som följt dig sen början, då var jag 14 år och det har varit fantastiskt att få följa dig sen dess, är ju jättekul att läsa om någon i liknande ålder under år där det händer så mycket och det jag gillar mest är att du olikt många andra bloggare lever ditt liv på ”samma sätt som du alltid gjort” det är inte annorlunda för att du är influencer och att du är dig själv.

  7. Jag har läst din blogg i tretton år! 🙂 är du och Vanessa fortfarande vänner? Var det gon som bodde i London? Kram

    1. MEN HUR MYSIGT! Hoppas du fortsätter läsa länge <3 Ja vi är vänner, hon bor i London och är aldrig i Stockholm längre, därför ses vi inte lika ofta! Sist vi sågs var i London för två år sen men vi har regelbunden kontakt. Puss!

  8. Jag har läst din blogg sedan rar-tiden (är 24 år nu) och herregud vad cool jag tyckte (är nu oxå) att du var i skinnjacka, tights looken. Din blogg är den enda bloggen jag fortfarande följer från den tiden! 🙂

    1. Haha ja skinnjacka och tights var ju uniformen på den tiden. Vad fint att du fortfarande läser, hoppas du gör det länge till! PUSS

  9. Tror det var någonstans här jag började följa dig. Då var jag 15-16 år och köpte skor från den kollektionen du släppte vintern 2010? Ett par knähöga stövlar och et par ankelboots med guldkedja som jag använder än idag! Fortfarande är det alltid din blogg jag kollar först! Stor kram <3

  10. Jag har också hängt med sedan den här tiden. Så galet egentligen. Men så är din blogg också min favorit, utan tvekan! 😍

  11. Tycker det är så kul att få se gamla bilder på alla! Alla är så små och gulliga fast man kände sig vuxen 😊
    Jag har också förändrats så mycket i mitt utseende fast jag inte gjort något och det är så många som inte känner igen mig!

  12. Har oxå vart med sen rar-tiden 🙂 Kommer ihåg att du hade en kompis som hette Ofelia? Som hade en blogg, ofoe.blogg.se. Minns att jag tyckte hon var sjukt cool och rolig. Har du fortfarande kontakt med henne?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi