God morgon från Andermatt

God morgon från världens mysigaste hotellrum! Snön står flera meter hög utanför fönstret, brasan inne i vårt rum är tänd och snart ska vi gå ner och äta frukost. Hotellet är helt otroligt fint och rummen likaså. Vi myser omkring i våra Hästens-pyjamaser med tillhörande duntofflor (!) och sover som små barn i den gigantiska sängen. Tyvärr dras jag fortfarande med snorig näsa och smärtande hals men den här platsen är å andra sidan ultimat för återhämtning. Igår sov jag en timme mitt på dagen, en måndag, när hände det ens senast!

Nu blir det frukost och vid lunch rör vi oss tillbaka mot Sverige. De har massa färskpressade juicer på frukosten, bland annat både ingefärsjuice och citronjuice så jag ska ta mig en ordentlig morgonshot. Puss!

Yes, här ligger jag just nu och hör brasan spraka <3!!!

  1. Guuuud, ni ser ut att ha det så härligt!! Blir nästan sugen på att ta mig en weekend själv <3 Njuuuuuut!!

  2. Nej men gud så härligt det ser ut <3 Var själv i Andermatt i somras, men visste inte av detta ställe då… Säger bara, NÄSTA GÅNG VI ÄR DÄR SÅ 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi