WEEKLY PLANS

Hej från världens mysigaste hotell,

Det är måndag morgon och vi har precis yogat och ätit frukost. Idag ska vi ut på hike, det snöar som tusan men belöningen blir en härlig lunch efteråt – finns inget bättre än att komma in efter att ha rört på sig massor i snön.

Den här veckan blir kort i och med att jag är iväg, men härlig och fullspäckad som vanligt. Vi kikar!

Måndag: Pressresa med Hästens
Tisdag: Pressresa med Hästens
Onsdag: Megaformer-pass på morgonen, kontoret på förmiddagen. Podda, två möten, tid hos min terapeut. Efter jobbet ska jag träffa två vänner som jag inte har sett på länge!
Torsdag: Kontoret på förmiddagen. På eftermiddagen har jag tre möten med olika kunder och sedan ska jag på en ekonomiutbildning hos min redovisningsbyrå som slutar vid åtta på kvällen, hoppas vi får lära oss jättemycket hehe.
Fredag: Jag och Hamilton ska vara med på en författarfrukost som vårt förlag håller i. Sedan bränner jag av en heldag på kontoret blandat med ett par möten och efter jobbet har jag två dejter inbokade med ytterligare två kompisar som jag inte har träffat i och med all julledighet. Det är alltid mysigt att ta ikapp när man inte har setts på länge.

Drömhus härifrån

  1. Jag gillar din blogg, ditt driv och din positivism, din moral i mångt och mycket.

    Men. Att du har annonsreklam för casino på din hemsida? Hur tänker du?

    1. Hej fina du!

      Tack för varma ord! Jag använder mig av ett bannerannons-system som automatiskt väljer ut kampanjer som syns. Jag har klickat i att det inte ska vara vissa typer av annonser, tex för bantning eller spel, men ibland händer det att någon tar sig igenom ändå. Bra att du säger till, jag mejlar dem och försöker ordna det 🙂

      Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi