Frågor med Forni

Hej forni! Har en fråga gällande liten byst. Jag har gått ner mycket i vikt och fått liten byst vilket jag har svårt att förlika mig med. Hur väljer man rätt kläder? Är liten byst något du funderar på? Hoppas inte den här kommentaren trampar någon på tårna för det är verkligen inte meningen i så fall! Tycker det är jättefint med liten byst på andra, har bara svårt att acceptera det på mig själv då det är så ovant.

Hej fina!

Jag tror att det handlar om just som du säger, hur man identifierar sig själv. Jag har alltid haft en liten byst och därför är det vad jag identifierar mig själv med och trivs med. Jag ÄLSKAR mina bröst, tycker fan de är legendariska. Jag kan ha vilka kläder som helst, behöver aldrig tänka på bh, noll ryggproblem, fasta som tusan och bara så jävla fina.

Hur väljer man rätt kläder? Eh grattis du kan ha på dig precis allt! Det är ju fördelen med liten byst – att du inte behöver tänka på bh under dina plagg. Njut av dina bröst, är säker på att de är sjukt härliga! Tror kanske bara det tar lite tid att vänja sig <3

Hej Michaela! Jag tokgillar din blogg och din stil. Jag skulle nu behöva ett lite modetips <3 Har haft ett lite tufft år och skulle vilja göra en ny frisyr lite som en ”symbolisk” ny början. Ja du fattar, ibland behöver man en förändring.

I nuläget har jag långt, tjockt och väldigt lockigt hår.. låter som drömmen jag vet, dock kan jag i dagsläget likna mitt hår mer vid ett par cockerspanielöron som hänger RAKT ner. Hur tusan ska jag tänka? Känner att jag vill ha något trendig utan att förlora längden så mycket. En liten Bardot kanske med lång lugg sådär nonchalant åt sidorna? Åhgud jag vet inte. Kan inte du göra en ”hårtrender inför 2019”? Puss och tack för att du har en sån fin blogg man alltid blir glad av.

Hej gulle

Mitt bästa tips är pinterest. Jag brukar pinna loss bilder jag gillar på olika frisyrer när jag vill ha en förändring, sen visar jag dem för några vänner och frågar om råd – vad de tror att jag kommer passa bäst i etc. Sista delen så frågar jag min frisör om hon tror att det är rätt väg för mig, eller har en bättre idé.

Så börja med att pinna loss och LYCKA TILL!

Puss!

Skriv gärna vad du tyckte om olaplex produkterna 😍

Kort sagt: älskar dem! Det känns som Chanel för håret haha.

Kloka klok Michaela, jag behöver råd.. Varje kväll går jag och lägger mig med stor ångest och tankar som bara snurrar – jag har försatt mig i en ekonomisk situation som jag snart inte kan hantera.. Jag har skulder att betala av! Allt började med att jag var sjukskriven en längre period, visste att jag inte skulle kunna leva som innan och kreditkort blev min lösning, så dumt – jag vet! Till en början var det hanterbart men sen vet jag inte vad som hände, summorna och krediterna ökade och nu sitter jag här och vet snart inte vad jag ska göra. Jag skäms så mycket och vågar inte ta upp detta med min sambo eller min familj.. Vad gör jag? Hur tar mig ur detta? Att ta ett samlat lån och betala av istället för massa små, är det ett alternativ ens? Snälla råda mig..

Hej fina du

Först och främst: ditt problem är vanligt och ingen fara – det går att ta sig ur. Jag lovar dig att det går att komma tillbaka från privata ekonomiska kriser, jag har sett det flera gånger.

Mitt tips är att gå till någon du känner tillit till, och berätta om allt. Säg sedan att du behöver hjälp. Tillsammans kan ni gå igenom hur din ekonomiska situation ser ut och var du ska börja. Helt enkelt någon som kan hjälpa dig att göra upp en plan för att lösa situationen.

Alla kan göra misstag i sitt liv, det är ingen fara och kommer gå att återhämta sig ifrån. Be om hjälp! Jag har inte så bra koll på vilka du kan höra av dig till, men om jag hade varit i den situationen hade jag ringt till min bank och frågat om råd och hjälp. De är nog vana vid personer i din situation och kan komma med råd på hur du ska ta dig vidare.

Puss och lycka till!

Hej igen Forni!
Känner att jag absolut måste ställa en fråga om kärlek då du är kärleksgudinnan!

Jag har sedan ett flertal år varit intresserad av en på mitt jobb. Han har flirtat lite oskyldigt med mig men ändå börjat komma med rappa repliker som egentligen kanske inte betyder något. Hur vet jag om han flirtar och är intresserad av mig? Varenda gång våra blickar möts känns det som att tiden står stilla. Ibland kan jag se att han tittar på mig från andra sidan och han är inte rädd för att hålla ögonkontakt. Men mer än så blir det aldrig. Bör tilläggas att vi båda är av den blyga. Hur kan vi ta det till nästa steg och framförallt HUR vet jag om han är intresserad?

Skriv till honom på sociala medier! Det är ju ett enkelt sätt för den blyge att söka kontakt utan att ”satsa” allt för mycket. Tycker det är lagom enkelt och fint sätt att visa kontakt. Om han nappar blir det lättare att vara modig irl sen.

Puss!

Hej!

Har en fråga till frågor med Forni. 🙂
Jag och min pojkvän ska på en weekend i Stockholm i februari för att fira att vi har varit tillsammans i ett år. <3 Har du några tips på lunch och middagsrestauranger som vi kan besöka?
Kram
Tilda

Men grattis till er!

Lunch: Oaxen Slip, Lydmar, brunch på Hotell Skeppsholmen, Sturehof
Middag: Lilla Ego, Adam & Albin, La Vecchia Signora, Noi by Nobis

Have fun! Puss!

Ser helt underbart ut!!! Amerikanska pannkakorna ser väldigt goda ut! Kan inte du dela med dig receptet pls?

Tror Linn gjorde dem av en sån amerikansk färdig smet faktiskt 🙂 Man får fuska ibland!

Frågor med Forni
Hej! Stort Grattis till framgången med Forni! Så roligt att följa er 🙂 Apropå framgång, har jag inbillat mig det här eller syntes du på bild med Alexander Pärleros där du precis gästat honom i Framgångspodden? Om jag inte inbillat mig, vet du när det avsnittet planeras att släppas? Längtar :)) kram!

Det stämmer bra – avsnittet bör sändas inom en månad och jag säger givetvis till. Puss!

 1. Till dig men mindre byst!

  Till att börja med är det så extremt vackert och dessutom kan du precis som Forni bära alla kläder riktigt snyggt. Jag är en xs med stor byst naturligt och har väldigt svårt att få en del plagg att passa, dels klänningar och baddräkter eftersom de ska passa hela kroppen samt blusar/skjortor som alltid är för små vid bysten och skapar osexiga små glipor mellan knapparna hahaha! Avundas de med små bröst ibland även om jag försöker älska mig själv som jag är och tycker att mina bröst är vackra!

  Massor med kramar till dig!

 2. ”Tycker fan de är legendariska” ÄLSKAR DIG!! På pricken vad jag behövde läsa nu, ska anamma den inställningen.

 3. Tänkte bara lämna ett litet tips till personen med skuldbesvär – varje kommun i Sverige måste erbjuda ekonomisk rådgivning. Läser till socionom och fick praktisera på en sådan verksamhet i min kommun och det var verkligen en bra resurs för de med stora skulder/andra ekonomiska bekymmer. Värt att kolla upp hur det ser ut i din kommun för att få lite professionell hjälp! Allting går att lösa, hoppas att du får ordning på skulderna så snart som möjligt. Kram.

  1. Håller verkligen med! I mitt arbete har jag ibland samarbete med budget- och skuldrådgivarna i min kommun och de är otroliga. Så kunniga och hjälpsamma!

 4. Håller med om bystkommentarerna. 🙂 Har själv liten byst och ju äldre jag blir desto mer älskar jag mina nätta och fasta bröst. När jag var ung tyckte jag de var för små men nu åtskilliga år och två barn senare så är de fortfarande lika fasta och fina. Jag ska tänka på dem som legendariska hädanefter, haha! 🙂
  Och vad gäller dig med skuldproblem så kolla upp om det finns rådgivning via kommunen. Där kan du säkert få hjälp och råd. Man kan också kolla med sin bank om det går att ta ett banklån med bättre ränta än på kreditkort och en bra avbetalningsplan.

 5. Jeg elsker din kommentar til lille bryst! Jeg blev så glad over du turde sige din mening højt – jeg synes selv jeg har helt fantastiske bryster, men jeg har aldrig sagt det højt, men hvorfor ikke? JA til å elske sig selv og turde sige det højt <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi