67 smarriga avsnitt av Forni & Hamilton

Den här veckan uteblev podden som skulle ha kommit igår på grund av spökliga tekniska fel som ingen förstod sig på. Så kan det bli ibland!

Men därför tänkte jag passa på att tipsa er om alla fantastiska avsnitt vi har spelat in hittills. I januari tycker jag att det är perfekt att sätta tänderna i en ny podd, jag själv tänkte ge mig på Veckans Bläcka som jag alltid varit nyfiken på men av någon anledning aldrig lyssnat på.

Vi har 67 st matiga avsnitt inspelade och om ni vill ha lite inspiration för var ni ska börja – beroende på hur ni mår just nu – kan jag tipsa om följande:

  • Avsnitt 65: Så kommer du över ditt rebound! Perfekt för dig som aldrig släpper taget om den där douchiga rebound-killen. Vi ger en lista på tips för HUR du kommer över honom och så pratar vi en hel del otrohet för det kan man aldrig diskutera nog!
  • Avsnitt 62: 36 Questions to fall in love. Hamilton ställer mig 36 frågor om livet, barndomen, mina drömmar och mina sorger. Ett avsnitt där man får komma nära!
  • Avsnitt 60: Spökavsnittet del 3! SÅ JÄVLA LÄSKIGT och absolut bara till för dig som älskar att prata om spöken annars för Guds skull, lyssna inte!
  • Avsnitt 59: I väntan på att läkas. Både jag och Hamilton mådde riktigt dåligt när vi spelade in det här avsnittet. Jag gråter så mycket men håller också så mycket tillbaka. Ett ärligt avsnitt för dig som inte vill känna dig ensam med att må sämst.

Vad skulle ni vilja att vi pratar om i kommande avsnitt?

Happy lyssning nu mina gullisar!

  1. ÄLSKAR er podd och ser fram emot nytt avsnitt varje vecka <3 skulle gärna höra om ni gjort några nyårslöften? Vad ser ni fram emot år 2019?

  2. Ni skulle kunna prata om att inte känna sig ”älskbar” (haha är det ett ord?). Då tänker jag på att man (som jag) till exempel aldrig har haft pojkvän. Man är med i gängen, man är rolig, skön, snygg men ingen blir kär i en. Allt slutar bara i ligg, kk:s osv. Och att ens kompisar aldrig fattar varför man ”aldrig skaffar kille”. Kramis

  3. Tycker så mycket in podden och er, skrattade jättemycket när jag lyssnade på reboundavsnitt, kändes som ett avsnitt jag borde lyssnat på för 2-3 år sedan, era tips för att undvika rebound från sitt nya rebound var klockrena 😘

  4. Hej, jag tycker en intressant sak som ni kan prata om är nyttig vs destruktiv kärlek. Jag har hittills bara fastnat och varit kär i killar som i jag tillslut insett behandlar mig som skit. Nu när jag träffar killar ser jag till att de förhåller sig sunt till mig och är snälla osv, men blir lätt uttråkad av dessa killar. Så jag vet inte om det är att jag och dessa killar på riktigt inte har någon kemi eller om det är jag som inte är van vid nyttig kärlek. Vad fan gör jag? Är det jag som är omogen eller har jag bara inte träffat min match? Det känns så jävla ute och träffa killar som är destruktiva haha, vill bara vara snäll mot mig själv men sen vill jag ju självklart ha det där spännande när jag träffar killar och flörtar osv.

  5. Absolut älskar er podd, har som rutin att lyssna på den till söndagspromenaden, känns extra bra att komma in från promenaden fylld av inspiration och värme (trots tunga ämnen). Började ha som rutin att gå en promenad på söndagar i samtidigt som ni startade er podd då jag tyckte att det var en bra motivation för att ta sig ut (ett avsnitt, det orkar du promenera intalade jag mig själv) och trots att livet förändrats har den punkten varit fast. Så tack för att ni är mitt ständiga sällskap på söndagarna <3

    Skulle gärna vilja ha ett avsnitt om personlig utveckling. Era tankar kring personlig utveckling och speciellt den man kanske gör med ett trasigt hjärta lagat med silvertejp, går det? Jag har själv börjat jobba mycket med mig själv efter ett uppbrott och har både gått till psykolog men även läst mängder av böcker. Det är ju en ständig resa men är så spännande att lära känna sig själv och sitta som styreleordförande i ”Therese personliga utveckling AB”. Därför är det även kul att höra andras tankar och erfarenheter inom personlig utveckling 🙂 är ju ett hur brett och spännande ämne som helst.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi