Fredag och föreställning

God morgon gullungar!

Hoppas att ni har haft en bra natt och får en fin fredag. Jag jobbar hemifrån idag och har ätit en lång frukost extra allt med Nyhetsmorgon i bakgrunden. Min jobbdag består av att skriva ca 4-5 blogginlägg (ett blogginlägg tar i snitt en timme att skriva, om man räknar med fotande och planerandet blir det nog två! Den här typen av skitsnack-inlägg tar däremot mindre tid, typ en halvtimme), gå igenom alla dagens mejl samt påbörja en text om HSP till förstasidan (något speciellt ni vill veta om högkänslighet?).

En skön jobbdag som avslutas med dejtnight (D hatar när jag använder det ordet ha ha ha). Vi ska äta middag och sedan se föreställningen Så som i himmelen! Alla som känner mig vet att det är min svenska favoritfilm så jag är riktigt pepp. Föreställningen är nästan tre timmar och jag hoppas på gåshud, skratt och gråt. Någon av er som har sett den?

Kika in lite senare för fler inlägg – puss!

Drömfrillan för idag – bildkälla

  1. Gav mamma den föreställningen i födelsedagspresent och efteråt sa hon att det var den bästa presenten hon någonsin fått. Den var magisk. Njut till tusen och blunda ibland, så får du känna musiken på riktigt. Kram!

  2. Hade gärna velat höra om du har några tankar och tips på hur man kan ”tygla” sin högkänslighet lite mer. För mig kommer den ofta ivägen och förstör i t.ex. jobbsammanhang där jag har mycket social kontakt och får mycket kritik. Kram!

  3. Först, tack för den härliga plats som din blogg är! Min svägerska Sarah gör en föreställning kring ämnet högkänslighet som är så himla, himla bra. Ville bara rekommendera den då hon sätter upp den nu i februari igen då höstens föreställningar sålde slut: https://forsensibeltbegavade.com/
    ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi