En dag som försvann

Alltså VAR tar dagarna vägen? Idag var min första hela jobbdag efter julledigheten och jag fick typ en chock för att den sprang iväg så fort? Jag har:

– Ätit frukost med Alexia och tjejerna. Corinne hade en mindre bra morgon så det blev lätt kaosartat, haha, men väldigt mysigt ändå. Vi åt croissanter och drack kaffe och pratade om julen. Tycker verkligen om Alexia, Corinne och Naomi även om C inte var på sitt bästa humör <3

– Haft genomgång efter julen med Emelie och Lollo

– Sorterat kvitton och betalat fakturor

– Ätit lunch och planerat podden

– Poddat

– Haft möte med min revisionsbyrå

Nu är klockan snart 17 och innan jag är klar för dagen ska jag blogga (check!), korra en artikel och svara på en handfull akuta mejl. Känner mig lite i chock över hur snabbt dagen gick, jag har förvisso hunnit med en hel del men hade någon sorts övertro på att jag skulle hinna ännu mer. Men klockan sex ska vi vara hos Amanda och Shoan på middag så då är jobbdagen över.

Nåväl, imorgon ska jag ägna dagen åt bloggen igen tänkte jag. Följande inlägg har ni att vänta: Mitt nyårsfirande, mina nyårsmål, veckans Frågor med Forni och något riktigt härligt inspirationsinlägg.

Vi ses imorgon igen, puss!

  1. Hej Mickis😊Jag har en liten fundering och undrar hur du tänker i din roll som ledare och chef. Du driver ju eget företag och har nu möjlighet att ha ett team anställt som arbetar med och åt dig. Det måste vara en dröm även om drömmen, mig veterligen, inte från början var att bli chef(?) Vore väldigt intressant att få läsa dina tankar om det i ett inlägg, vad har du lärt dig, har du något tips till hur jag kan bli en bra ledare utan att ha den där typiska ”ledar-approachen” inom sig?
    Sen vill jag också credda dig för att du är så cool och modig som vågat satsa på din dröm och tror på dig själv, det inspirerar mig väldigt mycket! All lycka till dig och ditt fantastiska team – jag ser framemot att följa Forni under 2019💫

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi