Det är 2019

God morgon år 2019,

Vad trevligt att träffa dig, jag är riktigt nyfiken på vad du kommer att föra med dig.

Hur mår ni? Hade ni en bra nyårsafton? Vi har varit ute på Linn och Mattias lantställe över nyårsdagarna – de är så generösa som alltid bjuder ut sina vänner till landet när helst man vill. Man är liksom alltid välkommen där, så mysig grej.

Det kommer upp lite bilder från vårt firande senare men först ville jag bara kika in och säga hej. Jag gick upp vid åtta i morse och promenerade över till Broms för att äta frukost med min dator som sällskap. Något av det bästa jag vet är att sitta på ett mysigt ställe och skriva blogginlägg så det ska jag göra denna förmiddag bestämde jag mig för. Ibland är jag lite extra kär i bloggen och just idag känner jag mig extra kär, har så mycket inlägg som jag vill få upp och saker att skriva av mig om.

Jag tror att ett av mina nyårslöften ska bli att äta en frukost varje vecka på något mysigt ställe själv med min dator. Det är ju den perfekta starten på dagen.

Jobbar ni den här veckan eller är ni lediga dessa dagar? Jag jobbar men eftersom många fortfarande är på semester blir det lite lugnare. Idag jobbar jag härifrån halva dagen och hemifrån i eftermiddag. Imorgon ska jag äta frukost med Alexia och tjejerna, jobba på kontoret, podda och ha ett möte med min revisor. Och på fredag blir det någon timme på kontoret tror jag.

  1. Jag blev antingen matförgiftad eller magsjuk efter tolvslaget och har varit sen dess.. ingen i min närhet har blivit sjuk, så det återstår att se om det är magsjuka eller bara jag som blev matförgiftad. Usch.. Är lite piggare nu, så det går åt rätt håll

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi