Lyxigt smink, mysiga tofflor och saffranskladdkakor

God morgon alla gulliga – här kommer ett fullmatat inlägg med bilder från hela förra veckan!

En dag bjöd jag på saffransbullar på kontoret, nu är snart säsongen över :'(

Fick en julklapp från Armani med helt ljuvlig smink <333

Kollade Bachelor-finalen!!! Chattade senast igår med en kompis om Bachelor haha.

I julklapp från Case App fick vi massa stickers och mobilskal med vår logga på! Blev nästan gråtfärdig av det. Mitt fina företag. Tack snälla ni!

I fredags hade vi Timmy och Sofia över på middag eftersom Sofia inte var med på julafton.

På fredagar är det säkra kort i köket eftersom man jobbat och inte har så mycket tid på sig. Det blev toast skagen till förrätt som är så lätt men så så så jävla gott.

Och Amandas kycklingrätt till varmrätt, hon bjuder på den ibland och den är så jäkla god och enkel – perfekt att bjuda på och lämnar ingen besviken! Så jag snodde receptet och nu blir den stående även hos oss.

Hur mycket älskar man de här två??? Orkar ej!!!

I lördags blev det gröt till frukost. Med blåbärssylt, jordnötssmör och krossade hasselnötter.

Sen gick vi ut på en promenad, det var molnigt men snövitt och vackert.

Resten av dagen fixade vi inför julen med julklappar, sorterade, städade undan och ja sånt tråkigt som man måste göra när man är vuxen.

Det blev minipizza och film när kvällen kom 🙂

Vips var det söndag och fjärde advent! Myset!

Jag öppnade några fler julklappar som jag fått. Av mina vänner på Flattered fick jag dessa ljuvliga tofflor som jag ska bo i resten av vintern.

Presskontakterna skickade Olaplex-behandling till mig som gör håret babylent! Som jag hade satt på min önskelista dessutom, så himla snällt.

När det blev lunchdags gjorde jag mig i ordning…

… och promenerade ner till Riche för brunch med ett riktigt glatt julgäng! Vi skvallrade på som fan och planerade framtida resor.

Givetvis var Världens Gulligaste Puck med!

Sen bakade jag vit saffranskladdkaka enligt det här receptet (klick!) och det var min ljuvliga julvecka!

  1. Hej Michaela! Jag tokgillar din blogg och din stil. Jag skulle nu behöva ett lite modetips <3 Har haft ett lite tufft år och skulle vilja göra en ny frisyr lite som en ”symbolisk” ny början. Ja du fattar, ibland behöver man en förändring.

    I nuläget har jag långt, tjockt och väldigt lockigt hår.. låter som drömmen jag vet, dock kan jag i dagsläget likna mitt hår mer vid ett par cockerspanielöron som hänger RAKT ner. Hur tusan ska jag tänka? Känner att jag vill ha något trendig utan att förlora längden så mycket. En liten Bardot kanske med lång lugg sådär nonchalant åt sidorna? Åhgud jag vet inte. Kan inte du göra en ”hårtrender inför 2019”? Puss och tack för att du har en sån fin blogg man alltid blir glad av.

  2. Hej! Blev dumpad från ingenstans för 3 veckor sedan efter vad jag trodde ett perfekt år med mannen i mitt liv. Behöver tips hur fan man går vidare, hur överlever man dagarna osv…?!💔 Jag får inte i mig något att äta och det där ständiga hugget i bröstet. Han har totalt stängt mig ute och visar hur han träffar någon ny på sociala medier. Jag har nu raderat han men hur gör jag för att ta mig upp på morgonen? Behöver akut hjälp!

  3. Hej fina du! Vet exakt hur det känns, samma sak hände mig för två år sen. Skulle råda dig att gå och prata med någon. Gick till en kurator genom vårdcentralen och det hjälpte att älta det som hänt, i alla fall för mig. Hoppas du har fina vänner som kan stötta dig- det är sånt vänner är till för! Och sen måste jag säga att han inte låter som nån vidare person så på sikt tror jag du kommer att inse att det ändå inte var en person värdig dig. Finns så många fina killar där ute som aldrig skulle bete sig så. Styrkekram, Kattis

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi