Fjärde advent

Åh, känner ni julkänslan?

Även om den inte är densamma som när jag var barn, och säkert kommer växa när jag har egna barn i framtiden, så finns den i mig. Kanske är det den tysta snön som singlar ner från himlen utanför fönstret och lägger sig som ett duntäcke utomhus som den mest drömmiga idyllen. Eller julpyntet i lägenheten, adventsljusstaken, alla amaryllis som slagit ut i vardagsrummet. 23 dagar med saffransbullar, vörtbröd till frukost och pepparkakor på alla bord.

Jag känner mig SÅ redo för julen imorgon! Hur känner ni själva? I veckans podd, som släpptes idag, så pratar vi om problematiken kring julen. Om att alla inte älskar den, om att den inte alltid är så idyllisk och vad man kan göra om man inte vill ha med julen att göra. Sök på ”Forni & Hamilton” i närmsta podcast-app så hittar du det – eller klicka här!

Idag fyller min älskade svärmor (och drottningen!) år så vi ska fira henne under dagen. Sedan ska jag slå in de sista julklapparna och baka inför morgondagen, jag ansvarar för efterrätten och det blir saffranskladdkaka med vit choklad, mums.

Petra skulle ner till Riche och bruncha med några vänner så jag ska försöka hinna förbi där också och ge Puck en ordentlig julpuss!

Ikväll tänkte jag posta en lista om julen och imorgon hörs vi med ett ordentligt god jul-inlägg. Så länge hoppas jag att ni får en supermysig fjärde advent, äter massa lussebullar och bara tar hand om er själva.

Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi