I choose friendly

Äntligen, äntligen, äntligen får jag visa upp filmerna från Sydafrika för er! Ni minns väl när jag var där med Maria Nila i juni för att besöka organisationer som de jobbar tillsammans med?

Förutom att Maria Nila är 100% veganska så jobbar de även med välgörenhetsorganisationer dit de regelbundet skänker pengar för att ta hand om vår jord. I juni åkte jag tillsammans med tre andra influencers och teamet på Maria Nila till norra Sydafrika för att besöka tre olika organisationer som Maria Nila arbetar med via huvudorganisationen The Perfect World Foundation (som sedan väljer ut mindre organisationer som är i störst behov av donationen för tillfället – fantastisk grej). En av de tre vi besökte håller tjuvskyttar borta från savannen, en annan adopterar elefantbebisar vars föräldrar blivit mördade och en tredje tar hand om elefanterna på savannen. Fantastiska organisationer alla tre, som gav mig en ny respekt för djuren på vår jord.

Här ovan ser ni mig på en skola som hjälper till att plantera träd. Jag fick plantera ett träd tillsammans med rektorn!

Black Mambas hette organisationen som jobbar för att hålla tjuvskyttar borta. Det är bara kvinnor med och de patrullerar nätterna igenom, utan vapen, på savannen för att rädda djuren. Ett jobb för hjältar! Nu till julen donerade Maria Nila 200 000kr till Black Mambas som går till deras utbildningsprogram. HEJA HEJA!

Jag tycker att det är så viktigt att lyfta företag och varumärken som försöker göra något bra när de bygger sina bolag. Jag har varit så stolt över mitt jobb med Maria Nila sen det började för ungefär två år sedan, och blir bara stoltare för varje år.

Ni kan läsa mer om I choose friendly-kampanjen som Maria Nila driver här (klick!). Och även donera en slant till The Perfect World Foundation i julklapp om ni vill hjälpa till att göra världen till en bättre plats ♥

Ni hittar mina inlägg om vår resa till Sydafrika här, här och här!

  1. Fin film! Gillar också Maria Nila väldigt mycket, och gillar särskilt deras hållbarhetstänk. Du som flyger mycket, brukar du klimatkompensera? Inget måste, att äta mycket grönt som du gör är ju också klimattänk men flygandet är ju verkligen en bov. Tycker själv det är svårt att leva klimatsmart, men hur gör du? Du får gärna ta upp frågan i ett inlägg om du vill. Kram!

  2. Det här är enligt mig ditt bästa samarbete ❤️ Min hjärtefråga är nämligen djur och det var så fint att läsa om det här😘

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi