Första mötet med Puck, julbrunch och paketinslagning

I fredags var jag helt slut från julmiddagen i torsdags, så det var en kamp att ta sig igenom jobbdagen haha. När jag hade signerat klart böcker unnade jag mig i alla fall en härlig aw på Haymarket!

På vägen hem märkte jag att NK hade extra öppet pga julen så jag gick in och shoppade ett diadem till mig själv 🙂

När jag kom hem kollade jag på en julfilm, åt rester och bara chillade!

I lördags blev det vörtbröd till frukost nom nom nom.

Sen la jag en ansiktsmask med min roller, magiii. Huden mådde riktigt bra efter detta!

Sen blev det shoppingdags! Jag skulle hitta julklappar på stan men herregud vad hetsigt det var. Fick nästan panik haha. Slutade med att jag handlade en ny mössa till mig själv, och lite andra grejer, innan jag gav upp och bestämde mig för att klicka hem resten online.

Så kul att Hamilton råkade signera med mitt namn i flera av böckerna som skickats ut haha. Blir skrattig när jag ser det, man blir lite trött när man signerat över 1000 böcker senaste veckorna.

Det bästa med hela helgen var ändå lördagskvällens aktivitet: TRÄFFA PUCK!

H e r r e g u d kan inte förstå att min bästis köpt en så oförskämt gullig hund. Det gör ont i mig när jag ser henne! Sån jäkla ljuvlig liten valp. Ska ge henne all kärlek jag har.

Var hemma hos Petra och Markus hela kvällen innan jag tog en taxi hem och somnade framför ännu en julfilm. Härligaste aktiviteten på länge.

I söndags vaknade jag upp till snö. Som en kuliss för tredje advent!

Tog mig ut med min nya mössa och blev lycklig av allt det vita.

Hade nämligen bokat in en söndagsbrunch med Bosse och Magnus. Vi sågs på Paraden och jag åt en friterad kycklingburgare, mums. Lite slarvig mat dock, vet inte om de hade det stressigt i köket denna söndag men ibland märks det när det liksom går fort för att få ut maten.

Efter brunchen gick vi hem till dem för att fika. Morris var såklart med <3

Nu börjar de verkligen få ordning i lägenheten, en riktig vuxenlägenhet. Ibland glömmer jag bort att vi är så vuxna haha. Gud så fint de hade fått det, verkligen hemtrevligt vilket är det absolut viktigaste med ett hem tycker jag. Snyggt i all ära, men att det är hemtrevligt är nummer ett!

Till middag åt jag pannkakor med socker för det får man när man är vuxen!!! Satan i gatan vad gott det var, till sista avsnitten av Gossip Girl också. Ljuvlig söndagskväll.

Sen slog jag in paket i oändlighet. Det blir alltid mer än vad jag tänkt från början hehe.

D har varit borta hela förra veckan, några dagar är ju ganska mysigt att vara ifrån varandra men gud vad jag saknade honom sista dagarna. Nu kommer han äntligen hem igen min älskling ♥

  1. Så nyfiken på var din roller är ifrån? Har kollat på nätet flera gånger men kommer mest in på skumma amazon-butiker och har inte vågat beställa…

  2. Vilken ålder började du pensionsspara i? Jag är själv 23 år gammal och har bara sparat lite via min gamla arbetsplats och börjar få lite smått panik över det här då många i min närhet pratar mycket om detta!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi