WEEKLY PLANS

God morgon!

Det blev en tidig start på veckan för mig. Jag, Linn, Emelie & Louise hade bokat in oss på adventsyogan på kontoret kl 07 så jag gick upp strax efter 06. Vidrigt när klockan ringde, men skönt när man kom igång.

Efter yogan åt vi en lång frukost på kontoret och snackade skit innan vi gick upp och startade arbetsdagen. Skönt att ha fått så mycket gjort fastän klockan inte ens är tio.

Den här veckan är lugn för mig och det behövs. Efter mina lanseringsveckor har jag längtat efter att få slappna av och i helgen släppte jag på ALLT. Kollade på serier, åt massa god mat, gosade med Petra och Markus nya hundvalp, började förbereda julen och såg både en och två töntiga julfilmer (livets grej ändå).

Ska vi titta på min lugna vecka?

Måndag: Yoga, kontorsjobb och i eftermiddag ska jag till förlaget.
Tisdag: Heldag på kontoret och på lunchen ska jag unna mig en extra allt-ansiktsbehandling!
Onsdag: Träna på morgonen, jobba hela dagen, podda på lunchen.
Torsdag: Heldag på kontoret och lunchdejt med Alexia & tjejerna!
Fredag: Jobba hemifrån och skicka iväg sista grejerna inför jul.

  1. Hej M!! Har läst din blogg i flera år och tycker den och du är så bra. Jag behöver lite hjälp, har en YSL-väska jag slitit lite väl mycket och skulle nu vilja lämna in den på allmän uppfräschning någonstans. Men vart vågar man lämna in väskor någonstans i Stockholm utan att behöva vara orolig? Vem använder du? Hoppas verkligen på tips! Du är bäst!

    1. Hej fina du!

      Jag sköter mina väskor själv så har faktiskt aldrig lämnat in. Brukar smörja in dem och vara så försiktig jag kan. Däremot har jag lämnat in en chanelväska som hade trasigt band och det var inga problem, så tror inte att du behöver oroa dig!

      Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi