Till skönhetsjunkien: Glossybox!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Glossybox

När december kom fick jag hem månadens lyxigaste box – min Glossybox! Efter sommaren märkte jag att mitt intresse för skönhetsprodukter ökat markant och bestämde mig för att signa upp mig på Glossybox för att kunna testa nya produkter, olika produkter samt hitta nya favoriter både till mig själv och som jag kan tipsa om här i bloggen.

I decemberboxen låg det några av mina favoritvarumärken, vilket var extra roligt eftersom jag har ett samarbete med Glossybox denna månad!

För er som inte har koll på Glossybox så är det en box som kostar 159kr i månaden där du varje månad får hem en ljuvlig skönhetsbox med fem produkter för över 800kr. Varumärkena varierar och typen av produkter likaså, det kan alltså vara allt ifrån en hårspray till läppbalsam, ögonskugga, primer, handkräm etc.

Men lyssna här!!!

Koden FORNI20 ger 20 % rabatt på nya prenumerationer och presentkort! Hur bra inför julen!!!

Glossybox är en himla bra julklapp om du har någon i din närhet som är en skönhetsjunkie. Extra kul med en julklapp som inte tar slut utan fortsätter. Du kan köpa 3, 6 eller 12 månaders prenumeration och jag lovar dig att det blir världens härligaste klapp till beautynörden! Sex månader ligger t.ex. på 799kr och med min rabattkod blir det ett ännu bättre pris.

I decemberboxen låg det fem härliga produkter och jag tänkte att jag skulle visa upp tre av dem!

 

Det första är en party ögonskuggepalett från STYLondon i nio superfina toner: mörkrött, brunt, rosa och pärlemor. Vissa nyanser var matta och vissa var skimrande. Här nedan ser ni slutresultatet av min kvällssminkning med STYLondon!

Den andra produkten är en handkräm från Rituals men i vissa boxar låg det tydligen en skummande foam. Ni som hängt med i bloggen ett tag vet att Rituals är ett märke som nästan alltid finns hemma hos mig i någon form. Jag är extra förtjust i deras shower foam som fanns i vissa boxar, men måste säga att den här handkrämen är gudomlig!

Sist men inte minst en produkt som står mig nära: Quick Dry Heat Spray från Maria Nila! Den perfekta sprayen innan man ska föna, platta eller locka håret. Torkar supersnabbt, doftar som en blomsteräng och är vårdande för håret.

Voila! Såhär tjusig blev jag efter att ha använt ögonskuggepaletten. Redo för julfest!

Decemberboxen är redan slutsåld men om du signar upp dig får du hem första boxen från och med januari – då kommer den legendariska rosa boxen hem till dig med fem härliga produkter.

In här (klick!) för att läsa mer, signa upp dig på en månadsprenumeration eller ge bort en lyxig julklapp ♥

  1. Önskar att du skulle ha en sökfunktion i bloggen, så att man kan söka på ord så man får upp inlägg och även kommentarer som innehåller det ordet. 🙂 Hade varit toppen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi