Frågor med Forni

Åh Michaela! Ditt mörka hår, så vackert! Ditt hår är otroligt vackert nu också men funderar du någonsin på att låta din naturliga färg växa ut igen?

Får ofta frågor om det här haha. Hittills känner jag inte ett sug efter att bli mörk igen men om jag känner för det är det ju bara att gå och färga tillbaka. Men jag var ju mörk i 23 år och sen har jag varit ljus i cirka sex år, så lite kul är det ju med något ”nytt” fortfarande. Trivs jättebra i mitt ljusa hår! Kram!

Hej Michaela <3
Skulle bli jätteglad om du ville ta upp min fråga i frågor med Forni! Jag har nämligen träffat en kille lite av och på nu under en period och häromdagen upptäckte min kompis att han finns på Tinder.. Hur hade du ställt dig till detta? Vet ju inte om han fortfarande använder kontot eller så. Men känns så konstigt att han ens ska ha kontot när vi träffas ganska seriöst, eller? Kram!!

Hej fina!

Hur seriöst träffas ni? Eftersom du säger att ni ses av och till känns det ju som att det inte är så seriöst (men jag kan såklart ha fel!!!). Bästa sättet att ta reda på det är att fråga honom rakt ut bara. Kan ju vara så att det är ett konto han använder när ni är ”av” men inte när ni ses, eller så har ni inte definierat er relation än. Om du vill att ni ska vara exklusiva och inte träffa andra, är det bästa du kan göra att säga det! Jag har spelat svår och inte sagt det tidigare vilket bara har varit till min nackdel. Man ska vara ärlig och modig och öppen med vad man känner <3

Grattis!! Är det samma blus från Ahlvar du har på dig i olika färger?? Så satans jäkla snygg är den (och du)!! Kan du inte ha samarbete med dom så man kan få en rabattkod? 🤪🤪

 har sagt det tusen gånger men tycker din garderob och stil är 👌🏽✨ pok

Jaaa! Min snyggaste blus i hela universum, vill ha den i ALLA färger. Ska fråga om jag kan få en kod, bra idé! PUSS

Hej Forni! Var får du din matinspiration ifrån? Det är så ofta jag vill kopiera dina middagar rakt av!

Åh gud vad glad jag blir, känner nämligen inte att jag har så mycket matinspiration haha. D kommer med mycket idéer faktiskt, han är den nytänkande av oss, men jag gillar ju att läsa matbloggar och sparar ofta ner små recept som jag hittar hos andra influencers. Ett tips är att ha en lista i mobilen på goda grejer du snappar upp, då kan man gå in och kika där när inspirationen tryter!

Jag vill så himla gärna köpa något litet men betydelsefullt till killen jag träffar, men kan inte riktigt komma på vad det skulle vara. Känner inte att jag vill lägga massor av pengar på det för jag vill inte att han ska känna sig obekväm. Men vill ändå visa min uppskattning i en gåva. Aaaah så svårt!

Gör något ihop! Ge honom en konsert eller teater eller kurs i hur man gör egen pasta. Det är lite löjligt men ändå mysigt och så får man tid ihop. En rolig grej helt enkelt! Välj något som han har pratat om eller sagt att han tycker om.

Hej 🙂 Skulle gärna vilja ta del av dragonsåsen som ser amazing ut!

Ska fråga min lilla mamma <3

Ljusstaken!! Var är den ifrån? SÅ fin!
(ljusstaken i vardagsrummet)

Granit!

  1. Först och främst vill jag bara tacka dig för all kärlek och inspiration du sprider! Din bok om ångest har hjälpt mig extremt mycket genom livet <3
    Nu till frågan- när vet man att man är över en person till 110%? Jag och min kille gjorde slut i somras och hade först ett break i en månad. Jag var inte kär i honom r det tog slut och han har verkligen varit ett SVIN när jag behövt honom vid min sida under livets största motgångar. Han ville vara ”själv” men nu har det kommit fram att han träffat en ny tjej och hon har redan träffat hans familj (han är inte en sån som tar med en hem till mamma och pappa första dejten..) han har träffat henne under vårt förhållande. Detta har jag fått reda på av en gemensam vän som verkligen inte skulle säga det bara för att jävlas utan vi är vänner. Jag tänker ofta på att han bara blev någon jag inte kände eller känner och funderar på hur han hamnade med en tjej som missbrukar vissa olagliga preparat titt som tätt.. Är jag helt galen och har jag inte släppt honom och intalar mig att jag gjort det? Jag har börjat dejta så jag ligger inte hemma och gråter men detta skaver något otroligt mycket. Vad ska jag göra? <3

  2. Hej Forni! Jag är på jakt efter en ny signaturdoft som jag hade tänkt ge mig själv i julklapp. Tycker dock att det är så svårt och jag har inte råd att köpa någon för hur mycket som helst. Vad har du för signaturdoft(er) och vad tänker du när du köper dem? Och var köper du dem??? Kram!

  3. Det här är ingen fråga men tänkte bara tipsa vidare till den som frågade om matinspiration. Just som du säger så är det super att spara mat- och recepttips som man ser på exempelvis Instagram. Jag gör så att jag använder den här lagra/spara/mappfunktionen på Instagram och har skapat just en mapp för mat där jag alltid sparar recept eller liknande när jag stöter på det i min feed! Extra tips är att jag på Instagram även har mappar för olika städer eller länder som jag är extra sugen på att besök. Varje gång någon lägger upp ett restaurangtips eller en bild på något fint från ett ställe som jag vill besöka i framtiden så sparar jag det i mappen för den staden/landet. Då är man lite redo sen när man väl planerar resan dit! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi