WEEKLY PLANS

Hej älsklingar!

Jesus vilket tempo det är med jobbet just nu. Känns som att jag knappt hinner andas. Det är värt det, men det tar på krafterna när allt kommer samtidigt.

På vår boksignering i lördags kom en tjej fram och sa ”Ni hjälpte mig att våga gå ur en destruktiv relation tack vare er podd”. Och när man hör något sånt, så blir liksom allt jobb värt det. Precis allt.

Den här veckan är den sista riktigt hektiska veckan innan jul-lugnet kommer smygandes. Ska vi titta på den?

Måndag: Aftonbladet TV på morgonen (såg ni?) och sedan några timmar på kontoret. På lunchen ska jag träffa Dasha och Atlas – längtar! Och kl 14.00 gästar jag och Hamilton P4 med Titti Schultz så tune in om ni vill lyssna.
Tisdag: Tisdag är avsatt för att bocka av massa adminjobb, samarbeten, mejlen etc. När man är iväg på jobb hamnar sånt ordentligt efter. På kvällen poddar vi!
Onsdag: Pressfrukost för Nathalie Schutermans egna kollektion och sedan kontorsjobb. På eftermiddagen har jag ett par möten och på kvällen ska jag äta middag med Bosse, MYSIGT.
Torsdag: Kontor och mötesdag. På kvällen har vi julmiddag med Michaela Forni AB! Vi skippar den traditionella middagen och kör avsmakningsmeny + drinkar på Farang.
Fredag: PR-möte, några timmar på kontoret och slutligen boksignering. Kom! Akademibokhandeln Hötorget kl 16-17.

Nu kör vi!

  1. Hoppas verkligen att Maria Nila-svaren publiceras snart! Blir det här på bloggen eller på nya plattformen? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi