Frågor med Forni

Hej Michaela!
Jag har försökt söka i din blogg men hittar inte något svar som matchar min fråga. Min bästa kompis fyller 30 nästa år och jag vill förstås hitta en perfekt present. Jag har tänkt på något smycke eller något annat klassiskt men det låser sig lite just för att jag vill ha något speciellt. Hon gillar design och second hand/vintage och har en allmänt klassisk stil när det kommer till både kläder och smycken.
Tycker att du är bra på att hitta lite lyxigare grejer som ändå inte är superdyra! Har du några presenttips? Min budget är runt 1000:-

Kram!

Jag hade satsar på ett smycke som är köpt på auktion eller andrahandmarknaden, typ från Kaplans eller liknande. Om hon gillar second hand passar det ju utmärkt, plus att det blir väldigt personligt att du har handplockat ett speciellt smycke! Så gullig present!

Hoppas du hittar någonting riktigt fint. Puss!

Vart kommer klänningen/ blusen i från som du hade på dig på er dejt-night? Superfin!

Det är en topp från Daisy Grace! Visst är den tjusig!

Sidan ser toppen ut! Jag har dock en fråga, eller en önskan. Nu har jag inte kollat igenom exakt allt content men vad många sidor, bloggar, influencers, osv saknar i sina stiltips/mode-artiklar är lite variation i storlekar.

Kommer ni att inkludera plus size i era mode-artiklar? Det är alltid så fina kläder, men jag och många med mig tycker det är tråkigt att aldrig se någonting en själv kan köpa. Ser alltså ett hål på marknaden som lätt kan fyllas där ni skulle kunna dra lite extra läsare. Självklart kanske det inte är lätt att inkludera jämt men det finns många fina kläder från olika märken man kan inkludera, både billigt och exklusivt.

Tack för en blogg man alltid får en varm känsla i magen av 🙂

Hej fina du!

Vi gör inte så mycket eget-producerat modeinnehåll på sajten och tanken är inte att vi ska göra det heller. Så när Tess som är vår moderedaktör skapar artiklar så använder hon sig av bilder som är lånade i press-syfte från olika designers eller varumärken. Mestadels använder vi rena produktbilder eller bilder på Tess och produktbilder är ju utan storlek eftersom det bara är en produkt. Vi försöker att välja klädesplagg att tipsa om som görs i alla storlekar. Sedan är det tyvärr så att bilder som vi använder från t.ex. modeveckor etc. har ett sjukt smalt ideal, men det blir svårt för oss som press att göra något åt det för det är ju dessa bilder med dessa modeller som finns att tillgå om man vill dokumentera modescenen – vilket vi vill.

Om vi någon gång har egna photoshoots kommer vi givetvis få in alla typer av kvinnor oavsett size eller etnisk bakgrund.

Tills vidare kan jag tipsa om Daisy Grace och HannahAmanda.com som jag tycker är väldigt duktiga på att få in alla sorters kvinnor i deras reportage (de gör mycket eget innehåll i modekategorin!).

Kram och tack för dina fina ord!

Hej världens finaste!! Undrar bara om På andra sittan natten fortfarande finns att köpa signerad? Vore så himla härlig julklapp till mig själv…! Har förövrigt precis klickat hem din tavla ”Stjärnor” från Wall of Art – gick rätt in i hjärtat!

Hej bästa finaste du!

Åååh vad glad jag blev att du gillade dikten, den kommer bli så fin upphängd på väggen!

Böckerna går bara att få tag på om du kommer till någon av våra signeringar (eller skickar en vän om du inte kan!).

Söndag 9:e dec NK Ljusgården 13-15
Fredag 14:e dec Akademibokhandeln Hötorget kl 16-17

PUSS!

Hej! Kan du inte berätta lite mera om vad du tycker om Bachelor? Tyckte det var så kul att läsa om dina tankar när du skrev om det för ett par veckor sedan 🙂

ÄLSKAR denna säsong, gillar att det är en lite mer vanlig kille som liksom vill hitta någon att bilda familj och leva svensson-liv med. Det är gulligare än förra året när det var lite mer fokus på att han skulle vara så häftig (och i slutändan valde någon man förstod att det inte skulle funka tillsammans med hehe). Min favorit är Gabriella, herreguuuud så gullig hon är. Har läst att många avskyr David men tycker det är lite överdrivet. Alla vet väl vad de ger sig in på om man är med i detta program och sedan måste man förstå att det är tydligt manus och pådrivningar från produktionen. De VILL ju att han ska hångla med så många som möjligt och vara gulligull med alla så de ligger säkert på honom maximalt för att få så bra tv som möjligt – vilket de ju lyckas med 😉

Nu till det viktigaste: VEM TROR NI VINNER? Jag tror han väljer Gabriella men att han och Hedvig kanske hade haft störst chans att bygga det här vardagslivet de båda verkar drömma om. Bachelor for life!!!

Alltså snälla jag måste få D’s recept på salsicciapastan? Försök söka i din blogg men hittar inte! Vet att ni ofta lagar just den rätten hade såå gärna velat testa 😊😍

Jag ska fråga om han kan få fram någon men problemet är att han är en riktig improvisatör i köket så han slänger liksom bara i massa grejer (som sen blir supergott, önskar man hade det i sig…). Men jag ska fråga om han kan ge ett recept på ett ungefär!

Vem är Hamiltons pojkvän? Eller är det privat? 🙂

Det tror jag inte, han brukar vara med på hennes Instagram 🙂 Fabian heter han!

  1. Vill/ kan inte du göra ett inlägg om ditt ”Spotify år”? , det som går att se med hjälp av Spotify wraped. Tycker det är så roligt vad andra människor lyssnar på för typ av musik!

    Hoppas du får en fin dag!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi