Julklappar till alla: Foreo

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED FOREO

Ho ho ho!

Här kommer en tjusig jultomte med inspirerande klapp-idéer till er, mina favoriter.

Nämligen produkter från FOREO!
FOREO är ett innovativt hudvårdsmärke som verkligen kombinerar hudvård med tech. Om ni vill läsa mer om FOREO kan ni läsa mitt förra inlägg om varumärket här (klick!).

De är specialiserade på rengöring och rengöringsmaskiner för ansiktet. Om ni bor i Stockholm har ni säkert sett FOREO nere på Beauty-avdelningenNK där de har synts massor.

Det bästa med deras produkter är att de känns lyxiga och moderna men ändå är något som alla behöver hemma i badrumsskåpet. Mycket av vår dåliga hy kommer just från bristen av ordentlig rengöring och med FOREO får man verkligen bort alla orenheter på djupet.

De har inte bara produkter som riktar sig till kvinnor utan även produkter för män! Här ser ni deras FOREO for MEN – LUNA 2. Den har grövre piggar i maskinen vilket är bättre för just män som har skägg och en grövre hy än vad kvinnor har. Det finns även en superfin rengöring som matchar maskinen att köpa till valfri man i din närhet.

Något för pappa, pojkvän eller brorsa kanske? Jag lovar att han kommer bli superglad!

Foreos ansiktsrengöring kommer i olika modeller och olika prisklasser beroende på vad det är du är ute efter. Personligen tycker jag att deras LUNA är perfekt till mamma och UFO till syrran eller bästisen som är besatt av ansiktsmasker.

Ni hittar hela FOREOs sortiment här (klick!) så att ni kan botanisera loss inför julen.
Merry x-mas ♥!

 

  1. Ni var underbara i nyhetsmorgon imorse! Precis som de flesta här inne satt jag nästan mysstolt och kollade fast jag inte känner dig, och sa ”KOLLA MIN FAVVO ÄR MED!!!!” till min kille. Du sprider sån himla värme, både här inne och imorse i rutan!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi