Bokrelease: På andra sidan natten

Oj, vet inte ens var jag ska börja?

IDAG FINNS VÅR BOK PÅ ANDRA SIDAN NATTEN I BUTIK ÖVER HELA SVERIGE!!!

Och igår kväll hade vi en liten releasefest för att fira det. Så jag tänkte gå igenom releasen med er i två olika inlägg och prata lite om vår fina lilla bok.

Här är jag, Hamilton och några av genierna på vårt fantastiska förlag (Lina, Carina och Johanna) – Harper Collins. Så tacksam över deras arbete och kärlek till den här boken. Tillsammans är man alltid starkast.

Vi hade bjudit in 70 personer till Kalf & HansenRörstrandsgatan – som ju är Hamiltons killes restaurang! Kändes givet att ha releasen där även om det blev trångt (finns det hjärterum osv).

Fabian och hans pappa Rune som han har Kalf & Hansen med lassade ut massa gott käk. Magiska snittar, äppelmust från himlen, svingod öl och smarrig cava. Allt man behöver på en fest!

18.00 ramlade våra gäster in.

Kul notis: Mina gäster kom prick 18.00 och gick vid 19.30 för att gå hem till barn/hund/äta middag som varit planerad. Hamiltons gäster kom 19.30 och drack öl till långt efter att releasen var slut. Jag har ett lite äldre kompisgäng kan man säga, haha. Men också ganska typiskt för våra personligheter – en som alltid är i tid (men gärna går i tid också) och en annan som är lite sen ibland men utan att bli stressad :)))

När alla kom fick de varsin bok som vi signerade under kvällen!

Min bästa Sofia var först på plats med resten av min familj ♥

Kort därefter kom mitt fantastiska team – Louise och Emelie!

Sen började det ramla in folk. I röd halsduk ser ni Hamiltons morfar som var den mysigaste morfarn jag har träffat tror jag!

Sofia, min älskade Bosse och Louise.

Att se alla ens vänner bläddra i ens alldeles ena bok är helt klart speciellt och riktigt mäktigt. Så nöjd med omslaget!

Min bästa person var givetvis på plats. Finns ingen som henne, har gått genom nästan hela mitt liv med Petra vid min sida.

♥!!!

William – en av mina favvopersoner på jorden.

Hej favoriter!

Linn kom med ett leende på läpparna som alltid.

På väggarna hängde våra posters som vi har gjort tillsammans med Wall of Art – köp dem här!

En ordentlig kram till Jacob.

Blir glad när jag ser mitt leende på alla bilder, det syns att jag hade en så bra kväll!

Amanda, Chloé, Sofia, Carl och Jonas – fem favoriter

!!!

Min fantastiska klänning kommer från By Malina, tror att jag ska ha den även på lördag i Nyhetsmorgon för den är ju sååå fin! Kände mig som en midsommarnattsdröm.

Jag och min minsta bästis.

Älskar när den yngsta minglaren är två år och den äldsta är 80+.

TACKSAM är ordet.

Nu ska jag smälta det här, men vi hörs imorgon igen. Puss!

Och kom ihåg!

Nyhetsmorgon på lördag kl 11.00
Boksignering på Akademibokhandeln i Mall of Scandinavia på lördag kl 13-15
Boksignering på NK i Ljushallen på söndag kl 13-15

  1. Shit blev så glad av att läsa det här inlägget. Så fina och glada bilder. Längtar tills jag läser boken, lite surt bara att man bor så långt ifrån Stockholm så man inte kan komma på boksigneringen:(

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi