FORNI är live!

HerreGUD så stolt jag är över att presentera nya FORNIen relansering av Daily Forni och Michaela Forni som varumärke.

FORNI är ett interaktivt modernt livsstilsmagasin med fokus på karriär, wellness och skönhet. Tanken är att du fortfarande ska hitta mina personliga tankar i min blogg, precis som vanligt, men också få ta del i mycket mer innehåll än så på hela FORNI som sajt. Den är en förlängning av min blogg, en mer välarbetad version, men som fortfarande andas precis det som Michaela Forni som varumärke gör.

På Forni ska du kunna få ut någonting av ditt innehåll. Jag vet inte hur ni känner, men jag själv har haft lite svårt att hitta inspiration och content på nätet senaste tiden. Jag blir inte lika inspirerad av Instagram längre och konsumerar inte klassiska magasin på samma sätt som tidigare. Jag läser en hel del engelska sajter men har känt att det finns ett hål på den svenska marknaden för just innehåll. Så därför finns nu FORNI.

För att du ska få allt det som du tidigare fått i din favorittidning. Vi är ditt nya, moderna favvomagasin!

Vi kommer att uppdatera med nytt innehåll varje dag i veckan (!) som du kan läsa, shoppa och lyssna på. Ni hörde rätt, vi har lanserat en lyssningsfunktion som vi döpt till audio som innebär att du kan lyssna på artikeln om du inte kan, vill eller orkar läsa.

HÄR (klick!) kan du läsa och lyssna på vår introartikel om vad FORNI är och hur det känns.

PUSS!

  1. Sidan ser toppen ut! Jag har dock en fråga, eller en önskan. Nu har jag inte kollat igenom exakt allt content men vad många sidor, bloggar, influencers, osv saknar i sina stiltips/mode-artiklar är lite variation i storlekar.

    Kommer ni att inkludera plus size i era mode-artiklar? Det är alltid så fina kläder, men jag och många med mig tycker det är tråkigt att aldrig se någonting en själv kan köpa. Ser alltså ett hål på marknaden som lätt kan fyllas där ni skulle kunna dra lite extra läsare. Självklart kanske det inte är lätt att inkludera jämt men det finns många fina kläder från olika märken man kan inkludera, både billigt och exklusivt.

    Tack för en blogg man alltid får en varm känsla i magen av 🙂

  2. Hur gillar man dina inlägg nu? Ser att ”66 gillar” men kan inte trycka på det eller se något hjärta bredvid 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi