Viktig vecka

Det slog mig i förrgår att nästa vecka är årets viktigaste vecka för mig. Sån sjuk grej att komma på det? Hela året kulminerar i den här veckan som står runt hörnet.

Vi relanserar Daily Forni på tisdag efter många månaders arbete. Svenska Hjältar-galan äger rum (en av årets viktigaste galor om ni frågar mig). Jag och Jennie har vår andra Healing Hearts yogamorgon. Vi släpper vår bok (!!!). Vi har releasefest för vår bok. Det ska signeras hundratals, tusentals böcker som ska skickas ut. Människor ska läsa det vi har skrivit. Vi ska vara med i Nyhetsmorgon. Vi ska ha två boksigneringar – en i Mall of Scandinavia (lördag 8:e dec kl 13-15) och en på NK (söndag 9:e dec kl 13-15). Det är en stor plåtning inbokad för Hannah & Amanda. Julmiddag med alla kompisar. Julmiddag med mina föräldrar.

Boken och relanseringen. Sanslöst stora saker som jag har jobbat med hela året. Nu händer det! Kan knappt förstå det själv.

Hmm… vad är detta? Jo, nedräkningen som har börjat på Daily Forni.

Klicka här (!) för att komma dit och skriva upp er på vår mejllista! Så får ni veta allt först av alla.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi