Inspiration: Party season

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag fick hem lite fina juloutfits från Lindex härom dagen som jag passade på att fota av samtidigt som jag skulle fota till ett samarbete. Jag är bjuden på ca 5-6 julfester/middagar i december och man vill ju gärna vara tjusig på samtliga 🙂

Klänning | Armband | Örhängen |  Skor

Den här röda skapelsen blir perfekt och går ju att ha på två olika julfester. Jag tänkte ha den nästa fredag när Petra har bjudit in till stort julbord med en mysig tröja över (temat är nämligen ”Ugly Christmas Sweater”, haha) och sedan på julmiddagen som vi har bokat med jobbet.

Örhängen | Handväska | Blus | Kjol

Den här looken blir det på julmiddagen med familjen. Kjolen är ju riktigt snygg med vilken blus som helst, och toppen funkar även med ett par byxor till nyårsafton eller på mellandags-festerna. När man har en sån festlig topp behövs inga smycken tycker jag, utan tröjan får stå för fyrverkerierna.

Den här blusen ska jag ha på julafton, den är så jävla snygg att det inte är klokt!!! Funkar dessutom året om även om den är i juleröd 🙂

December – kom och ta mig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi