Frågor med Forni

Heeej!
Kan inte du snälla säga dina favoriter till Franska restauranger i Stockholm? Saknar Frankrike så mycket så söker nu som attan efter en mysig fransk restaurang där jag kan dricka rödvin och äta god mat <3

Bergamott på Kungsholmen! Så jävla bra fransk krog. Du kommer älska den!

Hej fina du! Jag har grubblat över en sak på sistone och det skulle betyda jättemycket om du tog dig tid att svara på antingen forni i frågor eller möjligen podden om det finns tid. Ni pratade i det senaste avsnittet om ”bucketlist” och att ni är glada att ni gjort mycket innan ni blivit stabila med en partner. Jag är 20 år och har varit tillsammans med min kille i tre år och har inte varit särskilt mycket med andra killar innan han. Jag är jättenöjd med vårat förhållande och älskar honom men ibland känner jag mig lite rädd över tanken att jag bara kommer vara med en och samma person hela livet. Jag kan till och med tänka ibland att jag borde göra slut bara för att testa på att vara självständig och ”ligga runt” osv. Samtidigt blir jag ledsen över tanken att göra slut. Förstår att det är jättesvårt att svara på men skulle blir jätteglad om du ville dela med dig av dina tankar om detta. Puss och kram!!

Hej fina du!

Att vara självständig handlar inte om antal sexpartners – det handlar om att hitta en stabil grund i sig själv. Och det kan du göra även med din pojkvän vid din sida. För mig handlade allt jag gjorde innan D inte om antal killar (även om man såklart lärt sig ett & annat av det också) utan mer om livserfarenheter generellt. Om du är kär i din kille känns det onödigt att göra slut och ha sex med någon annan – när du redan har en kille du vill ha sex med!

Se istället till så att ni båda för utrymme att växa och upptäcka värden. Begränsa inte varandra. Och njut av er härliga relation.

Puss!

Fest i min gamla lägenhet, måste varit i början av 2011. Var inte svinnoga med att röka utomhus direkt…

Hej fina du!! Vill börja med att tacka dig för din blogg och ditt sätt att utrycka dig! Varje gång jag går in på din blogg är det nästan som meditation. Dina texter och ord är underbara. Har precis beställt eran bok!! Längtar<3 Nu till min fråga, jag undrar vad det var för yogaretreat som du har varit på i Costa Rica och även på andra ställen? Är väldigt intresserad av att åka på det och tänkte om du hade lite tips på företag som ordnar med det:) kram Vendela!

Hej fina du!

Jag har åkt med Yogiakademin, de har bytt ut Costa Rica mot Indien senaste två vintrarna. Jag har även varit med dem i Frankrike en vända. Så spana in Yogiakademin! Två gånger har jag rest med Altromondo Yoga, de har två yogaresor per år, så spana in dem också. Kram och lycka till!

Hej! När du gör en stor grön smoothie – vilket recept kör du?

Tack!!!

Jag köper mina, hehe. Brukar äta en som mellis på vägen hem från jobbet! Eat your greens från Blueberry eller den gröna smoothien från Voltaire. De har typ grönkål, avokado, spirulina, bladspenat, mango, citron och ingefära i sig. Puss!

Wow! Varifrån är äggkoppen i lördags frukost bilden? 😍

Jag har köpt dem på Artilleriet!

Forni – din guide till Tulum (klick!) är helt magisk. Har laddat med den inför min resa till Tulum om en månad. Men en fråga – hur gjorde ni med pengar vs kort? Hade ni dollar i cash, pesos eller betalade med kort? På restauranger och så tänker jag. Kram!

Ta ut pesos innan du åker! Det finns bara en eller två bankomater på Tulum Beach och det kostar skjortan att ta ut pengar från dem. Vissa ställen tar kort men en hel del ställen kör cash. Vi hade inte tagit ut pengar innan men som tur var kom Dasha och Douglas med kontanter vi kunde låna. Så lös det på flygplatsen innan du kommer fram. Njut av paradiset på jorden! Puss!

 1. Hej Michaela!
  Jag har försökt söka i din blogg men hittar inte något svar som matchar min fråga. Min bästa kompis fyller 30 nästa år och jag vill förstås hitta en perfekt present. Jag har tänkt på något smycke eller något annat klassiskt men det låser sig lite just för att jag vill ha något speciellt. Hon gillar design och second hand/vintage och har en allmänt klassisk stil när det kommer till både kläder och smycken.
  Tycker att du är bra på att hitta lite lyxigare grejer som ändå inte är superdyra! Har du några presenttips? Min budget är runt 1000:-

  Kram!

 2. Måste flika in om franska restauranger!!!
  Café Facile på Luntmakargatan är magiskt bra.
  Sen är Allergrine MAGISK och lite mer festlig!!!!!!!!!!!!

 3. Åh Michaela! Ditt mökra hår, så vackert! Ditt hår är otroligt vackert nu också men funderar du någonsin på att låta din naturliga färg växa ut igen?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi