Tisdagsmorgon

Det är nästan lite tradition för mig att gå upp och träna innan jobbet på tisdagar. Klockan ringer 07 och senast 07.15 är jag utanför dörren. Nyvaken går jag in på The Place, sätter mig på en maskin och när klockan slår 07.30 börjar 50 minuter av stenhårt megaformer-pass. När det börjar tänker jag alltid ”Varför gör jag detta???” och när det slutar tänker jag alltid ”Fy faaan vad skönt det här känns”.
Sedan firar jag mitt pass med en lång dusch, snackar med de andra tjejerna i omklädningsrummet och promenerar i fem minuter bort till FabriqueHumlegådsgatan där jag äter frukost. Valnötsfralla med ost, färskpressad apelsinjuice och en cappuccino. Strax efter 09 brukar jag komma in på kontoret och då mår jag alltid som en prinsessa. Härligt trött i kroppen men redo för att bränna av massa jobb.

Så det ska jag göra nu!

På dagens schema står två event och massa kontorsjobb. Jag ska renskriva lite artiklar, fixa med några samarbeten, svara på massa mejl och planera december som står runt hörnet. Herre GUD vad 2018 går fort, är det snart över??? Fattar ingenting.

Ha en riktigt fin tisdag så hörs vi senare. Jag har bloppis ikväll! Så kom in hit om du är shoppingsugen. Puss!

Vi avslutar med lite härliga bilder från gladare dagar, så man inte glömmer bort hur roligt livet är även fast det är tisdag i november!

LIFE!!! <333

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi