WEEKLY PLANS

God morgon gullungar!

Hur mår ni idag? Solen skiner in på vårt kontor, vi har pratat om Bachelor hela morgonen och snart ska vi hoppa in i ett riktigt spännande möte. Bra måndag helt enkelt. Jag är fortfarande inne i min stressiga jobbperiod, tre veckor kvar av den innan det lugnar ner sig. Jag försöker samla kraft, sova ordentligt och lyssna på kroppen för att verkligen orka med allt.

Nu tittar vi på veckan!

Måndag: Frukostmöte med teamet och en förmiddag på kontoret. Eftermiddagen är fylld av två spännande möten, ett om ett kommande designprojekt som känns SJUKT kul och ett annat med ett bolag som jag eventuellt ska gå in som delägare i. Fullt upp!
Tisdag: Heldag på kontoret, presslunch på Nordiska Galleriet och efter jobbet ska jag på en afternoon tea som Sanne bjudit in till på Grand Hotel!
Onsdag: Julfrukost som Ebba von Sydow bjudit in till, spela in podcast och så plåtning hela eftermiddagen.
Torsdag: Massa jobb som avslutas med ett kundevent som vi ska ha med våra samarbetspartners för att presentera vad som händer i Michaela Forni under 2019!
Fredag: Pressfrukost för skönhetsmärket Hourglass som jag är besatt av. Resten av dagen ska jag skriva på en massa saker!

Jag släpper dessutom roliga nyheter senare i veckan som vi har jobbat med ett tag, håll utkik…

  1. Hej fina du! Jag har grubblat över en sak på sistone och det skulle betyda jättemycket om du tog dig tid att svara på antingen forni i frågor eller möjligen podden om det finns tid. Ni pratade i det senaste avsnittet om ”bucketlist” och att ni är glada att ni gjort mycket innan ni blivit stabila med en partner. Jag är 20 år och har varit tillsammans med min kille i tre år och har inte varit särskilt mycket med andra killar innan han. Jag är jättenöjd med vårat förhållande och älskar honom men ibland känner jag mig lite rädd över tanken att jag bara kommer vara med en och samma person hela livet. Jag kan till och med tänka ibland att jag borde göra slut bara för att testa på att vara självständig och ”ligga runt” osv. Samtidigt blir jag ledsen över tanken att göra slut. Förstår att det är jättesvårt att svara på men skulle blir jätteglad om du ville dela med dig av dina tankar om detta. Puss och kram!!

  2. Hej! Kan du inte berätta lite mera om vad du tycker om Bachelor? Tyckte det var så kul att läsa om dina tankar när du skrev om det för ett par veckor sedan 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi