Innovativ hudvård: FOREO

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED FOREO

Det finns någonting väldigt speciellt med när skönhet möter teknik. Jag märker att det blir roligare med skönhet med åren, men också att jag bryr mig väldigt mycket om att göra rätt i min hudvårdsrutin. Jag älskar att testa nya grejer men det viktigaste är ju såklart att det fungerar.

För några veckor sedan hade jag en genomgång med tjejerna på Foreo, hudvårdsmärket som jobbar med rengöring främst utifrån deras rengöringsborstar som är i en klass för sig. Ni har säkert sett dessa gulliga små silikonapparater i butik eller online ibland? Men vet ni vad de egentligen kan hjälpa dig med?

Det ska jag berätta för dig! Så välkommen in i ett riktigt härlig inlägg om du är beautynörd – eller bara vill ta bättre hand om din hy.

 

På bild: LUNA 2 (den stora rosa), LUNA fofo (den ljusblåa), UFO (den knallrosa) samt tre olika ansiktsmasker som du använder med din Foreo UFO. I mobilen ser du Foreos egna app som du synkar med din UFO för att få maximalt resultat av din ansiktsmask. Tänk dig att det är som att ha en mini-ansiktsbehandling hemma!

Först och främst så har jag två erbjudanden att dela med mig av till er nu under Black Friday. Foreo har nämligen 30% på deras LUNA 2 (skriver mer om den längre ner) och 25% på deras UFO (som kommer här nedanför). Perfekt för dig som vill testa en innovativ och effektiv rengöringsborste!

Här kommer ni direkt till sajten – erbjudandet gäller fram till den 27:e november.

Den knallrosa, spaceade saken är Foreo UFO – en smartmask-behandling som mixar innovativ skönhetsteknologi med koreansk maskformula.

Hur använder du en Foreo UFO? Här kommer en beskrivning i några enkla steg:
1. Ladda ner Foreos app
2. Ta fram en av Foreos ansiktsmasker, jag har använt ”Matte Maniac” en gång i veckan de senaste veckorna som motverkar oljig hy och den är tio av tio poäng!
3. Ta ur masken ur sin förpackning, sätt på den på din UFO (inte på den sidan som syns utåt på bilderna ovanför – det är en väldigt snygg fläkt 🙂 och håll sedan in knappen på UFO:n tills den har synkat med din Foreo App
4. Klart! Följ anvisningarna i appen och lyssna på den ljuvliga rösten som guidar dig i hur du ska massera in din mask. Du kommer att må som en prinsessa när du är klar! Ett riktigt life hack istället för att gå på ansiktsbehandling på salong.

Och här kan du läsa mer om just UFO!

Här har ni LUNA 2 som är en rengöringsborste i 100% silikon som du kan använda två gånger om dagen, morgon och kväll, för att göra rent huden på djupet. Vilket den verkligen gör, eftersom den tar bort upp till 99,5% av orenheter, olja och smuts (!).

Den används dock inte bara som en rengöring, utan även som anti-aging, då massagen på baksidan förhindrar rynkor och stimulerar huden.

LUNA 2 kommer i fyra olika modeller för att du ska hitta en som passar just din hy så bra som möjligt: Normal skin, Combination skin, Sensitive skin & Oily skin.

Om du går in här (klick!) finns en mycket pedagogisk och enkel beskrivning på hur den används, kortfattat så tar du på rengöringskräm i ansiktet (Foreo säljer egen rengöring, men det går bra att använda din vanliga också) och sedan masserar du med LUNA 2 i en minut innan du sköljer av ansiktet. Slutligen, när du är torr igen, så använder du anti-aging funktionen för att stimulera och massera huden. Et voila!

Ni får alltså 30% rabatt på LUNA 2 och 25% rabatt på UFO fram till den 27:e november – klicka här för att komma till sajten!

Och om ni har några frågor kan ni ställa dem i kommentarsfältet, så ska jag eller Foreo svara på dem så bra som möjligt! Det ger mig även en känsla över vad jag ska fokusera på att prata om i framtida inlägg om produkten. Teknik kan ju vara lite tricky ibland – därför vill jag vara så tydlig som möjligt i mina beskrivningar så att ni förstår er på produkten!

Puss & ta hand om er!

  1. Wow det strålar verkligen om dig, du ser så härligt frisk ut! 🙂 Hoppas att du får en fantastisk helg! Kram <3

  2. Håller med Nina! Det strålar verkligen om dig.
    Och vad kul med Foreo!! Har länge velat testa deras produkter så kanske ska passa på nu <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi