Tisdagpepp

Fy fan, jag flyger fram idag känner jag. Ni vet hur man vaknar och bara VET att det blir en bra dag? En sån känsla hade jag när klockan ringde idag. Den här dagen kommer gå vägen och bjuda på massa positiv energi, I can feel it.

Jag gästar Framgångspodden nu på förmiddagen, plåtar roliga samarbeten på eftermiddagen och kör ett par möten innan dagen är slut. Ska iväg på en grej efter jobbet också så det är fullt upp.

Jag gick igenom massa grejer med Louise och Emelie igår och blev galet imponerad över deras arbete. Jag har varit uppslukad i bokarbetet hela hösten och därmed inte hunnit vara så involverad i allt som händer, men efter en ordentlig genomgång känner jag bara JÄVLAR. Vilket team jag har. Det vi håller på att skapa är riktigt, riktigt bra.

Ser fram emot att få visa er allt inom en snar framtid.

Nu ska jag hoppa in i en snygg blus och ett par ankelboots, sätta på mig läppglans och borsta igenom håret. Sen är jag redo för dagen. Vi hörs ikväll igen, puss!

  1. Vad skönt att vakna och börja dagen med en sån härlig energiboost. Man blir automatiskt helt jäkla unstoppable då! <3

    En liten fråga som du kanske kan svara på. Jag och min sambo ska äntligen till Palma i sommar och vill uppleva alla fina ställen, allt från restauranger, badställen och beachclubs. Har kollat igenom dina inlägg och fått en bra uppfattning, tack för det! Men känner mig lite kluven till vart ma ska bo. Jag gillar att byta hotell efter typ 3 nätter precis som du. Men vart rekommenderar du att bo för att ha nära avstånd med bil till det mesta?

    Kram <3

  2. Tänk om de dagarna gick att konservera för att sedan ta fram en riktigt deppig, grå och mörk januarimåndag? Haha! Själv har jag haft en riktigt tråkig sjukdag. Som sagt, nu skulle jag haft en KANONDAG i skafferiet som jag kunde öppna och således känna mig peppad och frisk 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi