NK BEAUTY

Samarbete med NK Beauty

Wow, jag vet inte ens var jag ska börja. Det är en sån ära att få presentera det här samarbetet för er!

Vi tar det i kronologisk ordning – tanken är alltså att ni ska få följa med mig genom det event jag hade i torsdags morse på NK tillsammans med NK Beauty som är deras nya skönhetsavdelning.

Tillställningen började i Brobergs Matsal, högst upp i varuhuset, där det skulle serveras en hälsofrukost med boostande ingredienser.

Vid halv nio kom en liten skara inbjudna gäster med högt beautyintresse.

Här är underbara Anitha och Ebba!

Jossan och Moon

När alla gäster var på plats slog vi oss ner för att äta en god frukost medan jag presenterade mitt samarbete och morgonens upplägg. NK har byggt om hela deras skönhetsavdelning på gatuplan och nya NK Beauty är helt otroligt.

Karin från NK berättade om deras vision, hur de byggt upp avdelningen samt avslöjade vad som komma skall (håll utkik på NK i vinter)! Det här är och kommer att vara Sveriges (om inte Nordens) bästa beauty-avdelning!

Alexia och Corinne var givetvis på plats!

Hello världens trevligaste frukostbord ♥

Petra och Sara hade ett leende på läpparna, som de alltid har.

Jag älskar mornar med härliga kvinnor och deras ljuvliga skratt som ekar i lokalen.

Det serverades bland annat crepes med kokosgrädde och bär – magiskt gott!

När alla var mätta och belåtna gick vi ner till NK Beauty för att botanisera loss. Vi hade sett till så att sex stycken varumärken hade experter på plats för att berätta om varumärkets personlighet och sortiment. Här ser ni jag och Camilla vid Santa Maria Novella, ett doftvarumärke från Florens som är ljuvligt.

I förra veckan när jag tittade på Gossip Girl sa Blair ”I need to go shopping for a new Santa Maria Novella parfume”

En av deras herrparfymer från 1500-talet doftade som den typiska italienska mannen – den man ser framför sig i en kamelfärgad kashmirrock och perfekt trimmat skägg.

Julklappstips 😉

Alla fick gå emellan skönhetsdiskarna, lära sig om varje varumärke och sedan få med sig en generös gåva.

Aesop var ett av varumärkena på plats, som har en sjukt fin yta på NK med massa härliga produkter. Deras handtvål med mild peeling är bland det bästa jag provat. Även detta – julklappstips!

Aesops produkter är så fina att ha framme i badrummet eller köket också. Jag älskar den enkla men unika designen.

Dior har öppnat en ny doftavdelning på NK som är i en klass för sig. De säger att känslan ska vara ”som att komma hem till Maison Dior” och det har de verkligen lyckats med.

Dasha doftade loss (imorgon kommer hennes bebis! Så spännande!).

Jag kan varmt rekommendera er att ta ett varv här inför jul, jag tror faktiskt att man kan hitta varenda julklapp på NK Beauty. Diors sortiment finns nog på de flestas önskelista – vem blir inte glad för en hemma-doft eller handtvål från Dior?!

Känner ni till Memo Paris? Ett franskt doftvarumärke med dofter som är inspirerade av olika delar av världen.

En av deras dofter var inspirerad av Costa Rica och kastade både mig och Petra tillbaka till stranden i Santa Teresa. Memo Paris flaskor är helt otroligt vackra!

Mannen som presenterade Memo Paris var den mest charmanta personen jag någonsin träffat – se bara hur han får hela gänget att brista ut i skratt! Jag älskar personal som gör hela shoppingupplevelsen till något utöver det vanliga.

Emilia och Ebba får en lektion i Ex Nihilo.

Älskar deras disk som sticker ut med den blåa färgen och fantastiska flaskorna.

Jo Malone har äntligen kommit till Sverige och gör ju mycket härliga dofter. Brukar köpa doftljus från dem på flygplatser världen över. Den här fina julklappsboxen gillade jag!

Jag är så imponerad över att doftavdelningen inte luktar för starkt – lätt hänt på vissa varuhus. Här var det en dov, fräsch doft som spred sig över ytorna utan att bli för mycket.

Vi pratade om vårt stora skönhetsintresse och kom överens om att det växer med åren – kanske för att det händer saker med en hy med åren. Den åldras och behöver mer kärlek än innan.

När alla var klara såg det ut såhär – fullt med generösa goodiebags. Allt för att ge gästerna en ärlig chans att testa och recensera de olika varumärkena. Förhoppningsvis hittar både dom och du som läser nya favoriter bland dessa varumärken!

Jag har i alla fall en lång önskelista från NK Beauty i år… och en hel del nya idéer till vad jag ska ge till mina nära.

Tusen tack till mina gäster, NK och alla inblandade för världens härligaste morgon!

Jag hoppas att ni kommer uppskatta NK Beauty lika mycket som jag och mina vänner gjorde.

  1. Hej Michaela!!!!
    Älskar din blogg och din energi!!! Har följt dig ända sen början. Brukar aldrig kommentera, men jag älskar den kappan med Leo mönster som du visade upp nyligen från 2ND DAY. Kan inte hitta den någonstans. Kan inte du länka eller tala om vart du köpt den?? Såg att det var flera som undrade. Tack så mycket!! Kram!!!

  2. Hej, jätte fint!
    Jag undrar var din fina blus och kostymbyxor är ifrån? Och om du kan tipsa om fina svarta kostymbyxor som känns lyxiga och sitter bra( behöver inte vara alltför dyra). Tack för en fin blogg. <3

  3. Alltså!!! Camillas hår är ju to die for! Så vackert lockat och glansigt. Vore jätte kul att läsa om hennes (och andra framgångsrika kvinnors) hår/beauty rutiner som en daily forni artikel, hon var så härlig att lyssna på i beautypodden förut. Stor kram och tack för all inspiration! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi