Mathemma inför vintern och första advent

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Mathem

Några favoriter från Mathem: Danskt rågbröd från Gateau, Rescueds juice med äpple och kanel (älskar deras juicer som ni hittar här), gurkmejashot, Clean Eatings granola m.m.

Här kommer en novemberpresent till er!

Om ni anger rabattkoden FORNI hos Mathem.se så får ALLA kunder (nya som gamla!) 100kr rabatt (!!!) på er nästa order över 700 kr.

Rabattkoden är giltig hela november 🙂

Hösten har börjat övergå till vinter, även om snön saknas så känner man vintern i luften, människorna och träden. Jag har bestämt mig för att inte bli vinterdeppig utan istället vara vinterpeppig (hehe). Här kommer tre tips på hur jag planerar att göra det nu i november:

Mathemma från soffan istället för att gå och handla i en fysisk butik. Nu har jag förvisso knappt handlat i en matbutik på flera år men just när vintern kommer bli jag extra påmind över hur najs det är med Mathem. Du slipper bära hem tunga kassar i kylan, trängas i butiken bland blöta vinterjackor och trotsiga barn utan kan istället klicka hem dina favoritprodukter direkt från soffan. Pluspoäng: det är lättare att vara hälsosam nu under vår hälsomånad i november när man inte handlar på vägen hem från jobbet, då är det lättare att man unnar sig både kladdkaka och enkla maträtter eftersom orken fattas.

– Balans! Att unna sig själv balans i vardagen är så viktigt, speciellt i november. Mustiga kantarellgrytor och gott rödvin får samsas med vitaminfyllda sallader och hälsoshots. Då mår jag som bäst!

– Ljus, ljus, strålande ljus… jag har mina olika värmeljus och doftljus tända från morgon till kväll under dessa novemberdagar när solen aldrig går upp. Ha det du också! Blir så himla mysigt hemma då. 

Hos Mathem klickar jag hem allt jag behöver för att hålla vinterpeppen uppe. Jag vet att jag har sagt det förut, men jag säger det igen: ni vet väl att Mathem även har Clas Ohlson i sitt sortiment? Perfekt för att klicka hem vinterns olika ljus, allt ifrån blockljus till stearinljus eller ljusslingor. De har så fina ljusslingor till balkongen om ni inte redan har sådana inför julen! Här hittar ni allt.

Mathemma loss nu. Puss!

  1. tror du skrev förut att om du inte jobbat med bloggen kanske skulle velat vara psykolog? Isåfall hade du haft betygen till det/ hade du orkat plugga upp eller göra högskoleprovet/flytta till mindre stad etc,, vilken väg hade du tagit? Kram

  2. Först och främst, älskar din blogg – har följt dig i flera år och tycker det är så mysigt här! Jag undrar om du någonsin skulle vilja visa hela din lägenhet? Ibland ser man bilder från din hall eller som på denna bilden där det lilla rosa rummet syns. Men jag är så nyfiken på helheten och undrar om du någonsin skulle vilja göra en appartment tour eller visa varje rum? 🙂 KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi