En spännande nyhet!

God morgon gullisar!

Har ni haft en fin vecka? Jag jobbar på och njuter av att hålla mig inomhus med tanke på det trista vädret.

November är en riktigt seg månad, man blir liksom lika chockad över mörkret varje år. Tur att denna månad är en startsträcka inför en av årets härligaste månader dock – JUL I AM WAITING FOR YOU!

I alla fall, jag skulle ju meddela en rolig sak för er och inte prata om julen. I eftermiddag kommer jag nämligen lägga upp vårt omslag till boken samt en möjlighet att förbeställa ett signerat exemplar (!!!).

Känns SÅ stort och SÅ läskigt att äntligen dela med mig av vår älskade lilla bok. Men jag tror verkligen att ni kommer gilla den. Den är rå, ärlig och helt fri från dömande.

Kika i här senare idag så kommer den upp. Och ha en underbar dag fram tills att vi hörs igen.

PUSS!

  1. Jag längtar! Är den bara hälften så bra som det lilla jag fått läsa så är det den bästa diktsamlingen som släppts i bokform på länge <3

  2. åhhh OM jag blev glad av detta? signerad med WOW! Jag har alla dina böcker, Jag är inte perfekt tyvärr har du signerat så fint :’)) så detta vart ju drömmen att få även denna signerad who! Födelsedagspresent till mig själv (25 idag) PUSS <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi