Inspiration: Fars dag-presenter

Innehåller annonslänkar

På söndag är det fars dag! Det har ni inte missat va? Kanske har ni en pappa eller så har ni barn med någon och vill köpa en present till ert gulliga lilla barns pappa. Oavsett vilket så kommer här några fina förslag på presenter tills på söndag!

Förutom materiella ting vill jag även tipsa om några andra saker:
– Blommor, antingen en fin växt att ha hemma eller kanske en blomsterprenumeration av något slag!
– Vin om denna pappa gillar sånt, både min pappa och sambo samlar på vin så det här är typ den bästa presenten jag kan ge till dem haha!
– En brunch eller middag på någon härlig restaurang. Vi har som tradition i min familj att jag och Timmy bjuder mamma och pappa på brunch när det är mors- eller fars dag. Ett mysigt tillfälle att få umgås helt enkelt.

Rakkräm, skäggolja, mössa, korthållare, randig skjorta, blå skjorta

  1. Hej Forni!
    Jag håller på och letar efter något fint och bra datorfodral till min macbook men tycker det är så svårt att hitta till 12″. Har för mig att du också har den storleken, har du något bra märke du kan tipsa om som inte heller är för pricy?
    Tack för en superfin blogg, varit fast i flera år nu! <3

  2. Min älskade pappa dog i förra veckan, i cancer och nu är det snart begravning och min pappa önskade ljus klädsel och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag vill vara bekväm men fin, du brukar ha så bra tips <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi