Frågor med Forni

Tips på en bra dietist i Stockholm ? Eller tips på hur man går tillväga för att hitta rätt?

Ingen aning faktiskt! Jag hade också kunnat tänka mig att besöka en för att se till så att jag äter rätt för mig och min energi så om någon har tips på en dietist – bring it on i kommentarsfältet! OBS inte för att gå ner i vikt utan för att MÅ BRA <3!

Hur stylar du ditt hår just nu? Jag har precis samma längd som du och tycker det är knepigt att få håret att inte vika sig utåt på axlarna. Bör man kanske investera i en rundborste? Kram 🙂

Jag har en rundborste men vet inte hur jag ska använda den 🙁 Typiskt haha. Brukar platta håret och vika in topparna när jag plattar för att de inte ska gå utåt. Sen har jag riktigt mycket torrschampo från Maria Nila. Puss!

Marrakech december 2017

Hej Michela,
Jag letar boende i Marrakech i mars, och tittade i din resehistorik och såg att du bott på Sirayane Boutique Hotel & Spa. Skulle du rekommendera det för 5 dagars avkoppling?
Mvh
Jenny

Hej Jenny!

Åh gud, vilken underbar resa det var. Jag gillade hotellet riktigt mycket när vi var där, det var prisvärt och fint. Men det var fyra år sedan och mycket kan hända med standard på fyra år så jag vågar inte lova någonting! Men då tyckte vi att det var superbra.

Däremot var jag i Marrakech för ett år sen också och då bodde jag på La Mamounia, betydligt högre prislapp men herregud vilket LJUVLIGT hotell. Blev sugen på att boka en weekend dit nu, älskar Marrakech!

När kan man förbeställa din och Hamiltons bok? <3 KRAM

SNART!!! Håll utkik på bloggis säger jag bara!

Håller med dig till 100 ang. en vecka att släppa allt. Ibland behövs det verkligen, speciellt en vecka i okt/nov. Go you!

Åh, hakar gärna på en sockerdetox, är också för beroende. Orkar du skriva en rad någon gång ibland om det så peppar vi varandra?
All kärlek <3

Bra idé, det ska jag verkligen göra. Börjar nu!

Det här är min första vecka där jag går ner till ”bara snacks två dagar i veckan”. Såhär har det gått hittills:
Måndag – åt en Nicks sockerfri kexchocklad med pepparkakssmak, glömde att jag hade detox men det är i alla fall sockerfritt godis :)))
Tisdag – Timmy fyllde år och bjöd på fruktsallad med smält, vit chocklad. Tog bara yttepytte chocklad över frukten LOVAR!
Onsdag – Nothing yet, håll tummarna för mig!

La Mamounia i Marrakech

Hej fina!

Jag är i en period där jag vill boka mig en flygbiljett och bara ta mig ut i världen. Besöka nya platser, lära känna nya människor och bli kär i livet. Dock är jag som många andra, en 22-årig fattig (hehe) heltidsstuderande tjej. SÅ! Då jag älskar att läsa om dina resor så undrar om du har tips på platser en måste besöka? Som inte är alltför långt bort och inte alltför dyrt. 🙂Kanske platser du själv eller dina nära besökt. Det viktigaste för mig är hav/vatten i all dess former hahaha, natur, mysiga promenadstråk, fantastisk mat (!!!) och bara good vibes.
pusspusspuss

Världen, en sån ljuvlig plats även om den också är mörk som fan.

Italien är ju livets plats. Där är alla vänliga och fina mot en.

Min kusin Linnea pluggar i San Sebastian fram tills årsskiftet och hon älskar det (hon är lika gammal som du!) så jag skulle absolut kolla upp det. Varmt, härlig och verkar finnas mycket sköna 20-åringar som bor där. Om du åker dit närmsta månaden kan jag koppla ihop er, mejla mig bara på michaela@forni.se!

Lissabon har jag hört är grymt, inte besökt själv dock!

Om någon annan har tips får ni gärna kommentera i inlägget. Puss!

  1. Hej! Vill bara säga att San Sebastian är heeelt magiskt! SÅ god mat, fantastiskt trevliga människor, vacker stad och precis vid vattnet. Rekommenderar alla att åka dit <3

  2. Hej,

    Skulle behöva lite råd angående min jobbsituation. Jag jobbar på ett litet bolag där många sagt upp sig, vi är runt 10 personer kvar. Senaste tiden har jag fått en klump i magen när jag ska gå till jobbet. Jag upplever att det är mycket skitsnack kollegor emellan samt mobbingtendenser mot en kollega. Min närmsta chef kan också vara väldigt hård och har väldigt låg tolerans mot att man gör fel, vilket gör att det blivit en extrem anspänning att vara på jobbet då jag är livrädd över att göra fel. Det är en väldigt hård jargong och jag som inte riktigt vill hänga på den känner att jag blivit lite utstött och känner att vissa kollegor även börjat pika mig om att jag inte vill umgås med dom etc. Jag blir helt galen och har gråtit varje dag jag kommit hem från jobbet senaste tiden och mitt självförtroende är i botten. Är också ”för snäll” och konflikträdd så vågar inte riktigt säga ifrån på riktigt. Hade ni tagit upp det med någon chef eller är det kanske dags att söka något nytt? Just nu ser jag ingen anledning att stanna kvar, mår så fruktansvärt dåligt över detta 🙁

    1. Hei. Her føler jeg at det kanskje bare et på tide å se etter ny jobb. Du har det ikke bra, og opplever ikke din nærmeste leder som noen du kan snakke med.. Siden bedriften er såpass liten nå og arbeidsmiljøet ikke er så bra, så er det kanskje ingen tillitsvalgt (förtroendeman?) du stoler på som kan ta seg av slike saker heller?

  3. Angående resor till Marocko så gäller det att veta vad du vill få ut av din helg. Lyxhotel finns det gott om, unik är dock att bo på riad. Googla gärna tex. http://www.riadbe.com
    Ligger även mitt i medinan.
    Jag ordnar resor /retreats till Marocko, kolla gärna på min hemsida:) Tex mamma-dotter-tjejhelg i Marrakech till sportlov.

  4. Skriver under på restipsen Marrakech och Italien. Allt med Italien är typ magiskt så ta det som ett säkert kort. Har en reseblogg och skrivit massor om just Italien så om du som ville ha tips vill läsa mer googla Fantasiresor Italien (vet inte om man kan länka här) 🙂

  5. Hej du student som ville resa! Här kommer lite tips från någon som också pluggar. Har haft CSN varvat med tillfälliga jobb hela tiden, aldrig levt på mer än 10-15 tusen. Men ändå lyckats få till en hel del resande 🙂
    Att resa som student funkar jättebra!
    Har du absolut inga spade pengar så söker du en distanskurs under en termin. Då får du ju samma inkomst (csn) där som här hemma, och distanskurser har oftast mycket lägre krav än vanliga kurser. Då har du plötsligt blivit en digital nomad och kan resa precis vart du vill.
    Om du har en lägenhet så är det en möjlighet att tjäna extra pengar genom inneboende/uthyrning, utnyttja den!

    Kom ihåg att Sverige och speciellt Stockholm är bland dom dyraste platserna att vara på! Allting annat blir ju billigt i jämförelse. Till och med i städer som anses ”jättedyra” är det mesta billigare än i Stockholm. Därför kan en annars blygsam summa som CSN räcka rätt bra utomlands!
    Och själva flygbiljetterna är ganska billiga nu för tiden (för billiga om du frågar mig).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi