Att ta hand om sig själv – Magnesium & Gurkmeja

Ni är många som har undrat om mina kosttillskott jag tar och har tagit i några år nu. Fullt förståeligt för det där är ju en djungel! Jag är glad över vår kompis som kan extremt mycket om näringslära, han har lärt D allt han kan om just näring och hälsa. Efter massa samtal om dessa ämnen började D köpa hem tillskott av olika slag och vi båda började äta en daglig dos kapslar och tabletter.

I två års tid har jag ätit gurkmeja-kapslar och magnesium. Gurkmejan på morgonen efter frukost och magnesium på kvällen innan läggdags eftersom det får koppen att slappna av.

Gurkmeja sägs ju verka antiinflammatoriskt och boostar kroppen med allt den behöver – en mirakelkrydda, enligt många. Inom ayurvedisk medicin säger man att gurkmeja renar hela kroppen. Och i Iran där D’s föräldrar kommer ifrån, så används gurkmejan hej vilt i matlagningen som den mirakelkrydda den är!

Magnesium fick jag tipsat till mig när jag blev utbränd. Det är avslappnande och minskar trötthet. Både jag och andra vänner till mig har blivit tipsade om både magnesium och folsyra när det funnits depression, utbrändhet eller utmattning med i bilden och just magnesium tycker jag verkligen fungerar på mig. Extra bra är magnesium just vid den här årstiden, när tröttheten kommer som ett brev på posten annars.

Jag har nyligen börjat äta Bär Boost från Better You också!

Just nu har jag en kampanj med Better You där ni får Magnesium och Gurkmeja till ett paketpris. Du betalar 349kr istället för 428kr för en burk Magnesium + en burk Gurkmeja.

Alla kapslar är veganska och naturligt tillverkade!

Ni hittar till erbjudandet här (klick!).

Ta hand om er själva nu, du är det viktigaste du har ♥

  1. Har man problem med kramp/sendrag kan magnesium vara värt att testa också. Tränar man mycket/svettas mycket gör man av med en del magnesium och kan då ha lättare för att få kramp. För mig fungerade magnesium super mot det, nu slipper jag vakna mitt i natten med en vad som krampar så mycket att man bara vill skrika rakt ut 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi