Inspiration: Höstens färger

Hur taggad är man inte på hösten och vinterns outfits? Jag känner i hela kroppen hur redo jag är för att bo in mig i stora tröjor och snygga kappor. Vill inte se en sommaroutfit på flera månader nu. Jag bor ju alltid in mig i kashmir under den här säsongen och kommer göra samma sak även i år, så mysigt det ska bli.

Här kommer ett gäng plagg som gärna får flytta in i garderoben!

Brun tröja, boots, väska, beige polo, teddykappa, satinbyxor

Brunt, min favoritfärg för i höst. Vill ha bruna tröjor, bruna naglar, bruna väskor, bruna skor. Som att man vore en liten nallebjörn!

  1. Alltså Michaela, TACK för tipsen om hur fan man raggar i veckans podd! Jag blev så glad och garvade ihjäl mig när ni läste upp min fråga för du läste upp den typ EXAKT som jag tänkte i mitt huvud när jag skrev! Jag skrattade HÖGT. Så jävla roligt och så bra tips! Thanks a lot <3 Gillar skarpt att podden kan gå från att vara djup i diskussioner till att den ska bli lättsam som exempelvis när ni tog upp min fråga. Så härligt att lyssna på. Massa kärlek till er två härliga gummor! Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi