Söndagsinlägget

HEJ GULLISAR,

Hur mår ni idag?

Jag ska erkänna att jag har varit lite slut från gårkvällens Halloween-fest som Bella så fint hade styrt. Vi hade en så jäkla bra kväll från början till slut vår lilla kvartett, från middag och sminkning hos oss till bubbel på vägen ut, massa dans på slottet, musikquiz i taxin på väg tillbaka till stan och sen ett par timmars dans på FoU. Jag och D avslutade kvällen vid 02 på MAX, en veggoburgare och dubbla dippsåser som förtärdes hemma vid köksbordet innan jag slocknade strax innan 03.

Den här dagen har gått i återhämtningens tecken. Så skönt med vintertiden just idag, att vakna extra tidigt och att det blev mörkt extra tidigt passade verkligen oss. Dessutom har jag mått helt okej, mina bakfyllor har ju blivit ca 300% bättre sen jag slutade vinröka hehe. Dels dricker jag mindre eftersom jag inte röker i samband med alkohol längre (och jag har märkt att dessa sug ofta har gått hand i hand för mig, dvs. aw-suget har varit för att jag är sugen på cigg + bubbel men utan ciggen = inte samma vinsug) men dels så mår man ju helt annorlunda efter en festkväll. Man har ju alltid fattat att ciggen bidrar till baksmällan men jag kunde nog inte förstå hur mycket förrän jag själv testade. Eftersom jag inte har heltidsrökt på flera år kan jag inte säga att jag känner någon skillnad i övrigt, men jag har ju rökt när jag dricker vin/festar så det är ju just dessa tillfällen jag märker skillnad. Ingen röklukt i håret och mindre bakis = hundra jävla poäng! Dessutom slipper jag öka mina risker för cancer så tusen poäng kanske man kan säga istället. Ni som lyssnar på podden har hört mig gagga på om sluta rökandet men för er som inte lyssnat kanske detta år ny info 🙂 Heja alla som drar ner på ciggen!

På tal om podden släpptes ett nytt avsnitt idag, ni lyssnar väl varje vecka? Den här veckan ger vi raggningstips efterfrågat av en riktigt skön lyssnare – lyssna här! På väg till jobbet eller när du tar ditt söndagsbad.

Annars hoppas jag att du har en riktigt härlig söndag och tar hand om dig ordentligt, det här är återhämtningens dag glöm inte det. Puss, älskar er ♥

 1. Yes, har märkt samma! Feströkte tidigare ca ett halvt paket per kväll och nuförtiden bara 1-2 cigg per kväll och mår Såå mycket bättre!

 2. Haha, ni pratar ju om att du i förra veckans pod glömde utmaningen. Och även denna vecka. Men jag vill minnas att du sa ”haha nej, jag minns inte utmaningen. Minns bara min engelska haha”. Och det roliga är att jag tror faktiskt utmaningen var att Hamilton skulle ge dig en engelsk text, som du skulle läsa upp utan förvarning eller fått träna på! Ringer någon klocka? Kanske har helt fel, men tror det var något liknande ? haha, kram. Sjukt rolig pod iaf!

 3. Hej Michaela! Skulle du kunna rekommenderas något ställe som skräddarsyr byxor efter ens egen passform? Har väldigt svårt att hitta byxor som passar och har svårt att hitta något bra företag som det går att prova ut hos!
  Tack för en fin blogg. Kram

  1. Jag jobbar på NK och det finns en ny skräddare på parkaden (den nybyggda delen av NKk) där man kan få en del plagg uppsydda efter ens kropp.

   Kram

 4. Åh klart man lyssnar på er podd! Varje vecka <3 Höjdpunkten under varje söndag, speciellt nu när jag befinner mig på Bali och kan lyssna på er mysiga podd i solstolen. Det är himla fint xx

 5. Hej Michaela!
  Har följt dig länge, men aldrig kommenterat. Måste bara tacka för din blogg! Bästa som finns är att börja morgonen att kolla in här, den känslan och atmosfären som finns här är helt underbar. Ha en underbar tisdag!!!

 6. Grym du är! Själv är det här min 21 dag utan en enda cigg och det är fortfarande jobbigt som fan.. Jag har heltidsrökt i ungefär 8 år. Aldrig slutat så här länge och är jävligt stolt över mig själv. ALLT är så mycket bättre utan cigg meeeen det där konstanta suget ligger kvar, skitjobbigt rent ut sagt. Tror aldrig att det kommer att gå över men det gäller att vara stark. Första gången jag drack utan att röka var i fredags och det var så klart jobbigare att motstå när man var lite påverkad, men dagen efter var man ju så stolt.. Nä vet inte vart jag ville komma med den här kommentaren men fortsätt kämpa med rökfriheten <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi