Helgen: Skaldjursbonanza och 18-års firande

I fredags bokade jag in en dejt med Steffi och Lykke som jag hade gått in i på gatan tidigare i veckan. Vi bestämde oss för dagens lunch på Riche. Lykke är så gullig just nu, trots att hon är lite vild haha, men ändå – vill ta en tugga av henne. Får liksom inte nog.

Efter lunchen fixade jag håret och gick på dubbla after works innan jag och D gick hem för att äta hämtmat och dricka cola. Somnade innan tio i soffan :)))

En stor tallrik med gröt fick kicka igång lördagen.

Sen var jag iväg på sjukhusbesök innan jag körde hem till min kusin som fyllde 18 år vilket firades med massa god mat. Tilde är min minsta kusin och nu är alltså alla kusiner på båda mina sidor officiellt ”vuxna”.

Världens finaste tjej. Hennes gudmor gav henne en låda med saker hon samlat ihop och slagit in när Tilde föddes. Så sjukt fin grej att få på sin 18-års dag och självklart fick jag några tårar i ögonen. Funderar på att göra något liknande med Chloé? Nu är hon ju inte mitt gudbarn men jag älskar henne oavsett titel eller blodsband som att hon vore min familj ♥

Vid sju-tiden hoppade jag in i bilen, satte på min favoritmusik och körde en timme bort till Värmdö från Haninge.

Jag skulle nämligen ut till Linn och Mattias lantställe för en helkväll med skaldjursbonanza!

Se så fint Linn hade fixat dukningen! Så jäkla lyxigt att komma ut på middag såhär. Linn hade middagen i samarbete med Laroche och temat var som sagt skaldjursfest.

Underbart att mötas av det här gänget som stod och drack vin när jag kom.

Jag hade blivit tillsagt att middagen skulle serveras klockan åtta och jag hoppade in två minuter över – jippi! Så ganska snabbt efter att jag kom slog vi oss ner till den härliga middagen.

Jag satt bredvid min bästa Mattias. Det är aldrig en tråkig stund med honom, ofta skrattar vi så att vinet sprutar och tårarna rinner.

Vi åt skaldjur i mängder, drack massa olika goda vita viner och pratade en hel del om bröllopet eftersom vi alla tillsammans inte har setts sen dess.

Kvällen slutade med dans i köket fram tills klockan slog tre – en perfekt lördagskväll!

Morgonen efter vaknade jag och Linn som vanligt först. Vi satt och pratade, Linn tände en brasa och så plockade vi undan allt som stod framme från kvällen och nattens festligheter.

När huset var fräscht igen dukades det fram frukost medan en efter en vaknade upp, kom upp med rufsiga hår och kramades i soffan.

Sedan låg vi och skrattade över en dålig film, tog en promenad ner till havet och på eftermiddagen åkte vi hem igen. Det blev en tidig middag hos svärföräldrarna innan vi kom hem och somnade supertidigt, tror jag var slocknad redan innan nio. Har behövt extra mycket sömn senaste tiden, undrar om det är mörkret?

En del av bilderna är fotograferade av Linn – tusen tack för en ljuvlig helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi