Ryggsmärtor och orden

Hej fina ni,

Hmm den här veckan är lite mer motstridig än förra haha. I natt drömde jag mardrömmar i stort sett hela natten, vaknade tre gånger och fick liksom ligga och tänka på annat för att våga somna igen (en av gångerna var jag tvungen att dubbelkolla att det var larmat). När klockan ringde var jag helt ur balans, kom för sent till träningen och halvvägs in drar jag till min rygg på ett helt sjukt sätt. Sträckte mig något så inåt helvetet och nu smärtar det helt overkligt mycket (har tagit Voltaren-kapslar men hjälper sådär…). SUCK haha. Dessutom har jag nya skor som har gett mig härliga blåsor på hela hälarna så jag kan inte gå heller. Orka Mallorca, kanske bara borde gå hem och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon. Får man göra det?

Som tur är får jag mycket jobb gjort, igår kväll satt vi och pillade med boken och jag blev helt gråtfärdig över vissa texter som Hamilton har skrivit. Jag är så stolt över att få skriva en bok med henne, hennes ord är magiska. Ibland är det som att de letar sig under huden och exploderar där under på ett otroligt sätt. Ser fram emot att låta er läsa dem om mindre än två månader.

Nu har jag precis skickat in ”Tack till”-sidan vilket är det sista jag skriver i den här boken, sen väntar designrundor veckan ut innan den går till tryck.

Tänk om någon hade sagt till mig att jag skulle få jobba med ord när jag blev stor, det var aldrig någon som sa det, alla sa att det skulle bli för svårt. Jag är så glad över att de hade fel!!!

♥♥♥

  1. Min gymnasielärare sa till mig att fundera på ett annat yrke än läkare, då jag inte hade betygen för att komma in. Tur att man inte lyssnade på honom. Viljan är allt! /Läkarstudent på KI

  2. Så taggad på eran bok! Om den är lika bra som eran podd kommer den bli succé. När kommer den ut??

    Kram ❤️

  3. Hej Michaela!
    Först och främst vill jag tacka dig för allt du gör. Dina texter, din blogg och din och Hamiltons podd. Allting är fantastiskt vackert och inspirerande samtidigt som det ibland kan sätta känslobanorna ur balans. Men det är rätt fint det med.

    Kan du inte göra ett inlägg om hur man ska tänka när man står i begrepp att skriva sin första bok, och förmodligen sitt livs enda. Jag kommer troligtvis att få den chansen under nästa år, och jag kommer ångra mig resten av livet om jag inte tar den. Därför skulle det vara så intressant att läsa dina bästa tips när det kommer till författandet. Ska man fokusera mycket på sidantal? Ska man ha ett förlag innan man börjar, försöka sälja in den till förlag efteråt eller rent av marknadsföra och ge ut boken själv? Hur kommer man ur skrivkramp eller vilka knep tar du till när inspirationen inte är på topp?
    Hoppas på att få läsa ett sådant inlägg eller om ni kanske rent av tar upp det i podden nu när er bok snart är klara. Håller tummarna.

    Ta väl hand om dig och fortsätt inspirera som du gör.
    Många kramar, Josefin

  4. KLART man får gå hem, dra täcket över huvet och vänta på imorrn. Ibland är det det enda man kan göra. Hoppas du fick en bättre dag idag!

    1. Jag hade massa jobb så kunde inte riktigt ta mig hem, men igår var jag hos en naprapat och idag bokade jag in en riktigt lugn dag med vila på schemat. Tack för din omtanke kära du <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi