Inspiration: Det stora inlägget om hemma-outfits

Innehåller annonslänkar

Det är så roligt att alla vill försvinna in i mjukisklädernas värld nu när hösten är här. Jag själv är ju nästintill besatt av fina hemmakläder som känns lyxiga utan att de alltid ska behöva kosta alltför mycket. Det är viktigt för mig att känna mig fin hemma såväl som ute bland folk eftersom jag klär mig lika mycket för mig själv som för andra. Jag gillar att känna mig fin helt enkelt.

Hemma kör jag alltid osminkat med sköna, fina kläder (gärna set) och stilrena tofflor. Jag gillar att matcha i set och skulle aldrig ha på mig klassiska gråa mjukisbyxor med mudd haha. Kashmir fungerar alltid men även tunna plagg i mjuk bomull är en riktig hit hos mig.

Nedan kommer några favoriter som jag tycker är så fina att ha hemma nu i höst.

1. Topp, byxa 2. Hoodie, byxa 3. Tröja, leggings

Vitt är alltid en hit. Även om det är en färg som såklart behöver tvättas mer än andra är det både fint och mysigt att ha såväl hemma som ute. Annars är chokladbrun en ny favorit hos mig, vill leva i chokladbrunt!

Kimono | Byxa

Som jag sa – vitt!

1. T-shirt, byxa 2. T-shirt, byxa 3. T-shirt, byxa 4. Tröja, byxa

Det bästa med matchande hemmaset är att man kan ha några lite mysigare och sedan några lite finare som funkar när man exempelvis ska äta fredagsmiddag. På helgen vill jag gärna se chic ut men ändå ha på mig sköna kläder om vi ska äta middag hemma, oavsett om vi är själva eller har bjudit över några vänner. Alla fyra set ovan skulle vara helt perfekta för helgmiddagen hemma tillsammans med ett par Flattereds!

1. Tröja 2. Byxa 3. Doftpinnar 4. Ljus 5. Filt 6. Slip-on

För att verkligen få till rätt känsla till höstmyset: doftljus, mjuka slip ins, sovmask, bra böcker, varma sjalar och softpinnar.

Nu är du redo för hösten!

 1. Jättefina set! Lite synd bara för oss som är lite större att L/XL är den största storleken. Gick upp i vikt från efter ny medicinering och inser mer och mer att man utesluts från de flesta butiker, förutom kappahl och ellos.

 2. Hej gulliga Michaela!
  Hur har det gått med din botox i käkarna? Har själv haft problem i flera år och testat det mesta. Är nu desperat (du vet hur det är), men har förstått att det är viktigt att gå till någon som är specialist inom området. Kan du rekommendera läkaren som gjort det på dig?

  Kram!

 3. Hej!
  Kan du inte göra ett inlägg med typ kläder man kan resa i? Bekvämt och snyggt som inte är jeans, haha. Gärna för långflyg!
  Du har så tjusig stil tycker jag. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi